Το καπέλο του Pharrell πωλήθηκε για 32 χιλιάδες ευρώ

Το καπέλο του Pharrell πωλήθηκε για 32 χιλιάδες ευρώ

Το πιο διάσημο καπέλο των Grammys που βγήκε προς πώληση στο eBay αγοράστηκε από τον ιδιοκτήτη της αλυσίδας εστιατορίων Arby's.

 

Μπορεί στην Ευρώπη να μην είναι τόσο γνωστά, όμως στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού τα εστιατόρια Arby's είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αλυσίδα γρήγορου φαγητού με 3400 καταστήματα. Τι σχέση, όμως, θα μπορούσαν να έχουν τα εστιατόρια αυτά με το περίφημο υπερμέγεθες fedora καπέλο που φόρεσε o Pharrell Williams στα Grammys;

To εν λόγω καπέλο που η φωτογραφία του έκανε το γύρο του κόσμου μέσω των social media πωλήθηκε μέσω του eBay και όπως διαβάσαμε στον λογαριασμό του Pharrell στο twitter αγοράστηκε από τα Arby's (τα Arby's έχουν στο logo τους το καπέλο αυτό) με όλα τα χρήματα να πηγαίνουν στο ίδρυμα που έχει ο ίδιος ο τραγουδιστής ιδρύσει From One Hand to AnOTHER.

Όταν εμφανίστηκε ο Pharrell στα Grammys φορώντας το χιλιάδες Αμερικανοί έσπευσαν να το αγοράσουν online με αποτέλεσμα η Vivienne Westwood να το ξανακυκλοφορήσει σε έναν περιορισμένο αριθμό κομματιών που αμέσως έγιναν ανάρπαστα.

Για να δούμε θα βγάλει στο eBay ο τραγουδιστής και το Lanvin shorts που φόρεσε στα Oscar;

Διαβάστε επίσης:

Δείτε μια διάσημη σταρ, να δίνει μάχη για να μπει στη selfie της DeGeneres. Μάταια!

Oscar: Το συγκινητικό βίντεο για τον χαμό των Paul Walker και Philip Seymour