H Anna Wintour στη δεύτερη σειρά fashion show

H Anna Wintour στη δεύτερη σειρά fashion show

Η σιδηρά κυρία της μόδας στο show του οίκου Valentino έκατσε στη δεύτερη σειρά προκαλώντας σούσουρο στο κύκλο των φασιονίστας.

 

Από το παρισινό fashion week δεν απουσιάζει ποτέ η Anna Wintour, η διευθύντρια της αμερικανικής Vogue που μπορεί να αποθεώσει ή να αφήσει στην αφάνεια έναν οίκο μέσα από τις σελίδες της αμερικανικής Βίβλου της μόδας. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να λείπει και από την παρουσίαση της νέας Valentino συλλογής χθες, όπου περιμέναμε να την δούμε να κάθεται στην πρώτη σειρά παρέα με την creative director της Vogue Grace Coddington.

Δεν συνέβη, όμως, ακριβώς έτσι. Η Anna παρευρέθηκε στο show αλλά έκατσε στη δεύτερη σειρά πίσω από την Amy Astley της Teen Vogue και αμέσως η είδηση έκανε το γύρο του twitter.

Όχι, η πιο ισχυρή γυναίκα της μόδας δεν έχασε τα σκήπτρα της, όμως τι θα μπορούσε να την κάνει να κάτσει πίσω; Πιθανότατα κάποιο πρόβλημα με τις θέσεις προέκυψε (όπως σημείωσε ο blogger BryanBoy στο twitter το sitting ήταν πολύ «σφιχτό») και η Wintour παραχώρησε περισσότερο χώρο στην πρώτη σειρά στη Sarah Mower, που παρακολούθησε το show για λογαριασμό του Vogue.com. Στην δεύτερη σειρά έκατσε και ο European editor-at-large της αμερικανικής Vogue Hamish Bowles, που συνήθως και αυτός εντοπίζεται μόνο στο front row. Δεν τίθεται καμία συζήτηση. Η Anna είναι μια πραγματική βασίλισσα.

Διαβάστε επίσης:

Το μπακάλικο του οίκου Chanel

Gisele, Sasha & Rosie: η επιστροφή των supermodels στο Παρίσι