Magnus Carlsen και Lily Cole για την καμπάνια S-S 2014 της G-Star RAW

Γωγώ Φούντα
Magnus Carlsen και Lily Cole για την καμπάνια S-S 2014 της G-Star RAW

Όταν ο πρωταθλητής του σκάκι και το μοντέλο ενώνουν τις δυνάμεις τους

Τι συμβαίνει όταν ένας πρωταθλητής του σκάκι και ένα μοντέλο ενώνουν τις δυνάμεις τους και φωτογραφίζονται; Μα φυσικά η νέα καμπάνια Α/Κ 2014 του denim brand G-Star RAW η οποία παρουσιάζει τον απροσδόκητο συνδυασμό των πρωταγωνιστών της, Magnus Carlsen και Lily Cole.

Ο Magnus έχοντας ήδη προκαλέσει "αναταραχή" όταν φωτογραφήθηκε από τον Anton Corbijn για την καμπάνια Φ/Χ 2010-1 της G-Star , προσελκύει πάλι όλα τα βλέμματα με τη συμμετοχή του στην καμπάνια Α/Κ 2014 στο πλάι της Lily Cole, που επιλέχθηκε από τη G-Star για την αντισυμβατική ομορφιά της και το πάθος της για τις τέχνες.

Διάσημος για το ασυμβίβαστο και για τον δυναμισμό που τον διακρίνει σε κάθε παρτίδα, ο Carlsen βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης σκακιστών. Ο Carlsen υπήρξε grandmaster στα 13 του και κέρδισε τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο Σκάκι το Νοέμβριο του 2013. Ευρέως αναγνωρισμένος επίσης, για το ότι δημιούργησε νέο ενδιαφέρον για το παιχνίδι, καταγράφηκε φέτος από το περιοδικό TIME ως ένας από τους 100 ανθρώπους στον κόσμο με την μεγαλύτερη επιρροή.

Αντίστοιχα με τον Magnus Carlsen, η καριέρα της Lily Cole ξεκίνησε σε μικρή ηλικία όταν παρουσιάστηκε σε ηλικία 16 ετών στο εξώφυλλο της Αγγλικής Vogue, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας λαμπρής πορείας. Στη διάρκεια των σπουδών της στην Ιστορία Τέχνης, πρωταγωνίστησε σε διάφορες ταινίες, ξεκίνησε μια επιτυχημένη πρωτοβουλία προσφοράς -impossible.com-και αγωνίστηκε για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα

Στην καμπάνια πρωταγωνιστεί επίσης και το μοντέλο τζην που φορούν ο Magnus και η Lily, το εξαιρετικά επιτυχημένο Type C.

G-Star RAW- Just the product
G-Star RAW Store: The Mall Athens 210 6100760