Τα supermodels επανενώνονται

Τα supermodels επανενώνονται

Η Naomi Campbell αποκάλυψε πως τα θρυλικά supermodels των nineties πολύ σύντομα θα είναι και πάλι μαζί σε ένα νέο project.

 

Φωτογράφοι και άνθρωποι της μόδας στο παρελθόν έχουν δηλώσει πως ομάδα σαν αυτή των supermodels των nineties (Naomi Campbell, Cindy Crawford, Christy Turlington, Linda Evangelista, Stephanie Seymour, Kate Moss και Claudia Schiffer) δεν πρόκειται να εμφανιστεί ξανά και η Naomi Campbell συμφωνεί.

«Ήταν ένα γκρουπ από σπουδαίες γυναίκες που δεν πιστεύω πως θα ξανασυναντήσετε ποτέ παρόμοιό του σύσσωμο. Θα έχετε ένα πολύ καλό μοντέλο εδώ, ένα εκεί, αλλά ποτέ όλα μαζί ενωμένα. Ήταν θέμα της εποχή και των σχεδιαστών. Είχαμε τους Gianni Versace, Azzedine Alaïa, Marc Jacobs, Calvin Klein, Ralph Lauren και όλοι μαζί μας έκλειναν ταυτόχρονα για να περπατήσουμε στην πασαρέλα την ίδια στιγμή» δήλωσε μεταξύ άλλων η Naomi σε πρόσφατη συνέντευξή της με μια αίσθηση νοσταλγίας.

Δεν πρόκειται, λοιπόν, να τις ξαναθαυμάσουμε ποτέ όλες μαζί; Σύμφωνα με την πάλαι ποτέ γαζέλα της πασαρέλας θα έχουμε την τύχη να τις απολαύσουμε σύντομα σε ένα project που δούλεψαν όλες μαζί και δεν μπορεί να αποκαλύψει ακόμη. Ας ελπίσουμε πως θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας. Από τα supermodels δεν περιμένουμε τίποτε λιγότερο από το τέλειο.

Διαβάστε επίσης:

Τα οπίσθια της Kate Moss σε εξώφυλλο περιοδικού