Topshop & Adidas σε σύμπραξη

Topshop & Adidas σε σύμπραξη

Η διάσημη Βρετανική πολυεθνική εταιρία λιανικής πώλησης ενώνει τις δυνάμεις της με έναν από τους κολοσσούς των αθλητικών ειδών.

 

Φαίνεται πως αυτός ο μήνας είναι από τους καλύτερους για την Adidas που βρίσκεται σε οργασμό δημιουργικότητας. Μετά το πολύ επιτυχημένο επαναλανσάρισμα των κλασικών παπουτσιών Stan Smith παγκοσμίως, που σε ορισμένες περιπτώσεις δημιούργησε μέχρι και λίστα αναμονής για να αποκτηθούν, η εταιρία με τις τρεις ρίγες ετοιμάζεται για άλλο ένα μεγάλο fashion βήμα.

Αυτή τη φορά δεν ένωσε τις δυνάμεις της με κάποιον νέο σχεδιαστή, όπως χρόνια τώρα κάνει με τη Stella McCartney και τον Jeremy Scott, αλλά με τη διάσημη Βρετανική εταιρία Topshop. To αποτέλεσμα της σύμπραξης αυτής είναι μια συλλογή από είκοσι διαφορετικά κομμάτια που θα κυκλοφορήσουν στις 20 Μαρτίου.

T-shirts, φόρμες και sneakers με πολλές πινελιές θηλυκότητας αλλά πιστά στην κληρονομιά των Adidas Originals θα πωλούνται στα Topshop καταστήματα, σε επιλεγμένα Adidas καταστήματα και online σε τιμές που κυμαίνονται από 30-110 ευρώ. Με τα sneakers και το αθλητικό ντύσιμο να διανύουν τις πιο fashion στιγμές τους η συλλογή αναμένεται να γίνει ανάρπαστη.

Διαβάστε επίσης:

Stan Smith in Athens:Ο διάσημος τενίστας ήρθε στην Ελλάδα και έγινε «Αθηναίος για 3 μέρες»

Αdidas Originals by Jeremy Scott S/S 2014: Η νέα πολύχρωμη συλλογή θα σας ενθουσιάσει