Τα Marks & Spencer μας ξεναγούν στις τάσεις της Άνοιξης

Τα Marks & Spencer μας ξεναγούν στις τάσεις της Άνοιξης

Η εντυπωσιακή συλλογή του βρετανικού brand για κομψές εμφανίσεις κάθε ώρα της ημέρας

Για την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014, τα Marks & Spencer αποδεικνύονται, για μία ακόμα φορά, ο απόλυτος fashion πρωταγωνιστής στις τάσεις, αφού η εντυπωσιακή συλλογή του βρετανικού brand γίνεται το αντικείμενο του πόθου κάθε μοντέρνας γυναίκας, που ξεχωρίζει για το δυναμικό της στυλ, ενώ οι εμφανίσεις της χαρακτηρίζονται από την απόλυτη κομψότητα κάθε στιγμή της ημέρας.

Η νέα, μίνιμαλ κομψότητα που είδαμε να πρωταγωνιστεί στα μεγαλύτερα catwalks αποτελείτο σημείο αναφοράς της νέας συλλογής των M&S, που αναδεικνύεται στον απόλυτο fashion πρωταγωνιστή της σεζόν. Μέσα από την εντυπωσιακή συλλογή, αναδεικνύονται πέντε κυρίαρχες τάσεις για την ενημερωμένη fashionista της φετινής Άνοιξης.

White Out
Μία κομψή κατασκευή με γραμμική διαμόρφωση, το απλό, καθαρό και χαλαρό με αθλητικές αναφορές White Out, επαναφέρει τις total white εμφανίσεις ως μια νέα τολμηρή επιλογή στυλ

Worldwide
Το Worldwide είναι μια γιορτή αφιερωμένη στη σύγχρονη γυναίκα που λατρεύει τις προκλήσεις και την περιπέτεια, αφού η βασική του έμπνευση δεν είναι άλλη από το μποέμ στυλ. Μια «έκρηξη» ανεπιτήδευτης θηλυκότητας δημιουργούν οι αναλογίες που παίζουν ανάμεσα στα αφηρημένα σχέδια, τις έθνικ επιρροές και το κομψό layering.

Pretty Things
Οι αντιθέσεις, αυτή την Άνοιξη, δίνουν ραντεβού με τον ρομαντισμό, και το αποτέλεσμα δεν είναι άλλο από «άγρια» φλοράλ και έντονες πιέτες που τονίζουν τη σιλουέτα, και συνδυάζονται μοναδικά με τις γλυκές αποχρώσεις της ζάχαρης. Οι στρώσεις από αραχνοΰφαντη δαντέλα και οι μεταλλικές λάμψεις προσθέτουν έξτρα δόσεις γοητείας.

Paint Box
Οι minimal γραμμές αποτελούν το μέσο αναζήτησης των έντονων χρωμάτων στην εντυπωσιακή αυτή τάση. Πολύχρωμα δέρματα συνδυάζονται με ουδέτερα luxe και οι φαινομενικά αταίριαστες υφές ολοκληρώνουν την εντυπωσιακή παλέτα του trend.

90s luxe
Η πιο ενδιαφέρουσα δεκαετία κάνει comeback, μέσω της εκλεπτυσμένης, ανεπιτήδευτης κομψότητας και των αυστηρών γραμμών των ρούχων. Μονόχρωμα σύνολα από δέρμα σε γκρι μπεζ τόνους υπογραμμίζουν την αστική μινιμαλιστική αισθητική και επαναπροσδιορίζουν την έννοια του κλασικού.