H Fullah Sugah επεκτείνεται: Νέο κατάστημα στη Ρωσία!

H Fullah Sugah επεκτείνεται: Νέο κατάστημα στη Ρωσία!

Το νέο κατάστημα Fullah Sugah βρίσκεται στη Μόσχα, στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ευρώπης, το «GOLDEN BABYLON»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 15ου καταστήματος της γνωστής αλυσίδας ρούχων, παπουτσιών & αξεσουάρ Fullah Sugah στη Ρωσία.


Η εταιρία Fullah Sugah από το 2013 έχει αναπτύξει έντονη εξωστρέφεια με δυναμικά ανοίγματα νέων καταστημάτων στην Κύπρο, στην περιοχή της Λεμεσού που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, ενώ τώρα σειρά είχε η Ρωσία. Το νέο κατάστημα Fullah Sugah βρίσκεται στη Μόσχα, στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ευρώπης, το «GOLDEN BABYLON».


Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι το εν λόγω κατάστημα αποτελεί το πρώτο μιας σειράς καταστημάτων που έχουν προγραμματιστεί να ανοίξουν στη Ρωσία με τη μέθοδο του franchising, στα πλαίσια ενός αναπτυξιακού πλάνου που προβλέπει το άνοιγμα σαράντα καταστημάτων μέσα σε μια τριετία και την περαιτέρω ανάπτυξη σε γειτονικές αγορές, όπως της Λευκορωσίας και του Καζακστάν. Η γιορτή των εγκαινίων κράτησε όλο το Σαββατοκύριακο, 15 & 16 Μαρτίου και απέσπασε την προσοχή και τα συγχαρητήρια όλων των παρευρισκομένων. Μουσική, ποτά, DJ, δώρα, κληρώσεις ήταν λίγα από τα highlights της βραδιάς.


Γνωστός επιχειρηματικός κόσμος της Ρωσίας επισκέφτηκε το κατάστημα, και κυρίως γυναίκες οι οποίες έσπευσαν να δουν την συλλογή και να ξεκινήσουν τα καλοκαιρινά τους ψώνια. Η συλλογή που φιλοξενεί το κατάστημα της Ρωσίας είναι η ΝΕΑ ανοιξιάτικη συλλογή της Fullah Sugah, που βασίζεται στις διεθνείς τάσεις και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους ξένους οίκους μόδας.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fullah Sugah κος. Ιωάννης Σκόνδρας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι συγκινημένος, αλλά πάνω απ όλα ενθουσιασμένος γιατί η Ρωσία αγκάλιασε με τόση αγάπη την Fullah Sugah, ενώ οι καταναλώτριες αποδέχτηκαν άμεσα τις προτάσεις μόδας και το στυλ μας. Παράλληλα, είμαστε υπερήφανοι που αντιπροσωπεύουμε την Ελλάδα και την ελληνική μόδα σε μία τόσο σημαντική αγορά. Με ακόμα μεγαλύτερη πίστη και βεβαιότητα θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες ανάπτυξης της εταιρείας μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.»


Το αναπτυξιακό πλάνο της Fullah Sugah στο εξωτερικό προβλέπει την υλοποίηση ήδη υπογεγραμμένων συμβάσεων συνεργασίας για το άνοιγμα νέων καταστημάτων στην Ιορδανία, το Ισραήλ και την Βουλγαρία, ενώ για την Ελλάδα προγραμματίζεται το άνοιγμα τεσσάρων νέων καταστημάτων Fullah Sugah ως το τέλος του 2014.


Το πακέτο franchise που προτείνει η Fullah Sugah στους υποψήφιους συνεργάτες της θεωρείται ένα από τα πιο κερδοφόρα και σωστά δομημένα συστήματα συνεργασίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, αφού ενσωματώνουν μια τεχνογνωσία άνω των τριάντα ετών επιτυχημένης παρουσίας στην αγορά σε συνδυασμό με μια βαθιά γνώση του χώρου του franchising, προσφέροντας μια επιχειρηματική πρόταση υψηλής κερδοφορίας, ελεγχόμενου κόστους λειτουργίας, με σταθερά περιθώρια κέρδους και ταχύτατη απόσβεση του επενδεδυμένου κεφαλαίου.