Anja Rubik: ημίγυμνη και πάλι σε δύο εξώφυλλα

Anja Rubik: ημίγυμνη και πάλι σε δύο εξώφυλλα

Φαίνεται πως η μανία των φωτογράφων και των fashion editors να παρουσιάζουν την Anja Rubik γυμνόστηθη δεν έχει τελειωμό.

 

Αν ακολουθείτε την πορεία της Anja Rubik, της Πολωνής καλλονής που εδώ και πάνω από έξι χρόνια πρωταγωνιστεί σε εξώφυλλα, editorials και πασαρέλες, θα έχετε προσέξει πως έχει απενοχοποιήσει τελείως το γυμνό και μάλιστα οι περισσότεροι φωτογράφοι και fashion editors λατρεύουν να την εμφανίζουν ημίγυμνη.

Άλλα δύο, λοιπόν, εξώφυλλα κυκλοφόρησαν το Μάρτιο με την Anja πρωταγωνίστρια με το στήθος της σε πλήρη έκθεση. Πρώτα ήρθε εκείνο της ρωσικής Vogue με την υπογραφή του Patrick Demarchelier, όπου το τριάντα ετών μοντέλο φοράει μια Gucci φόρμα αφήνοντας το ένα της στήθος να ξεπροβάλλει. Προκλητικό; Όχι, αν σκεφτούμε πως αμέτρητες φορές έχουμε δει ημίγυμνα αγόρια σε εξώφυλλα και δεν είναι παρά οι προκαταλήψεις μας που μας παγιδεύουν στο να σοκαριζόμαστε στη θέα του γυναικείου στήθους.

Βέβαια, το αποτέλεσμα στη ρωσική Vogue δεν μας εντυπωσίασε σε αντίθεση με το εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού Lui, όπου η Anja πόζαρε στο φακό του Mario Sorrenti φορώντας σέξι εσώρουχα σαν μια νέας κοπής Emmanuelle. Το ασπρόμαυρο αποτέλεσμα μας κέρδισε αμέσως, όμως, εν τέλει ίσως κουραστήκαμε λίγο από τα επανειλημμένα γυμνά της Anja -παρ' όλα αυτά μας αρέσει που σε μερικές χώρες υπάρχει ελευθερία στα περιοδικά όσον αφορά στο γυμνό.

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι τα ανερχόμενα μοντέλα της νέας χρονιάς;

Edie Campbell: το top model της Vogue για το 2013