Είσαι νέος σχεδιαστής και θέλεις να δείξεις τη συλλογή σου στο Fashion Room Service XXL;

Κερδίστε μια συμμετοχή στα 3 ABSOLUT rooms

To Fashion Room Service γίνεται XXL και αυτή τη φορά θα διεξαχθεί στις 09/04/2014 όχι σε ένα μόνο ξενοδοχείο αλλά ταυτόχρονα στο FRESH Hotel, στο Grecotel Pallas Athena & στο City Circus, με το τελευταίο να φιλοξενεί τις δουλειές τριών (3) πρωτοεμφανιζόμενων δημιουργών. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και το Fashion Workshop by Vicky Kaya με δύο διαφορετικούς χώρους. Σε αυτή την εκδήλωση- γιορτή της μόδας- συμμετέχει και το Queen.gr ως χορηγός επικοινωνίας και όχι μόνο!

Στα πλαίσια του μεγαλύτερου FRS που έγινε ποτέ, η ABSOLUT – πιστός υποστηρικτής της νέας γενιάς ταλαντούχων καλλιτεχνών – προσφέρει τη δυνατότητα σε 3 νέους σχεδιαστές να αναδείξουν το ταλέντο και τη φλόγα δημιουργικότητας που κρύβουν μέσα τους, παρουσιάζοντας τη δουλειά τους στα δωμάτια του City Circus. Οι 3 designers που θα ξεχωρίσουν, θα έχουν την ευκαιρία να διαμορφώσουν τα ABSOLUT rooms όπως εκείνοι επιθυμούν μετατρέποντάς τα σε mini showrooms. Οι σχεδιαστές που θα επιλεγούν, θα ενταχθούν έτσι στη μεγάλη λίστα ταλαντούχων δημιουργών του Fashion Room Service. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη φαντασία και η ευκαιρία να βρεθούν νέοι κώδικες επαφής ανάμεσα στους σύγχρονους Έλληνες creatives και το πιο εκλεκτικό κοινό της πόλης.

Όσοι είστε νέοι δημιουργοί, πιστεύετε στο label σας και ψάχνετε τον ιδανικό τρόπο προβολής της δουλειάς σας, here’s the chance!

Από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή 4/4, μπορείτε να μας στείλετε inbox στη Facebook σελίδα του περιοδικού ΟΖΟΝ για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό για μια θέση στα ABSOLUT Rooms, στέλνοντας το link του website ή της FB σελίδας που φιλοξενεί τις δημιουργίες σας, μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Ta links θα πρέπει να περιέχουν τουλάχιστον 3 φωτογραφίες από τη συλλογή που θέλετε να παρουσιάσετε.

Οι 3 νικητές θα ανακοινωθούν το Σάββατο 5/4,  εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

The Fashion Room Service: 13 σχεδιαστές παρουσιάζουν τη δουλειά τους στο Κεφαλάρι

Το Queen.gr αναφέρει: The Fashion Room Service- Athens Downtown XL Edition

Συμβαίνει τώρα στο Semiramis και είναι όντως fashion!

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ