Kate Moss: το 35ο εξώφυλλό της στη βρετανική Vogue είναι γεγονός

Kate Moss: το 35ο εξώφυλλό της στη βρετανική Vogue είναι γεγονός

Είκοσι ένα χρόνια μετά το πρώτο της εξώφυλλο στη βρετανική Vogue και επτά χρόνια μετά την πρώτη της Topshop συλλογή η Kate Moss επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος.

 

Έχουν περάσει επτά χρόνια από την πρώτη συλλογή που επιμελήθηκε η Kate Moss για το Topshop. Τότε, το 2007, είχαμε δει για πρώτη φορά την παρθενική αυτή collection στη βρετανική Vogue και τώρα ήρθε η ώρα για την τέταρτη κατά σειρά συνεργασία του iconic supermodel με το επιτυχημένο βρετανικό retailer.

Για άλλη μια φορά, λοιπόν, οι σελίδες της βρετανικής Vogue θα είναι εκείνες που θα φιλοξενήσουν πρώτες τη συλλογή αυτή. Η Kate Moss πόζαρε για το εξώφυλλο στο φακό του Craig McDean φορώντας ένα ασημένιο jacket με κρόσσια και μια φούστα με αστέρια, ενώ επιμελήθηκε ως guest fashion editor στη Vogue και τη φωτογράφηση της Freja Beha Erichsen και πάλι μόνο με δικές της Topshop δημιουργίες.

Αυτό είναι το τριακοστό πέμπτο εξώφυλλο της Kate Moss στη βρετανική Vogue (δείτε εδώ όλα τα προηγούμενα), όμως δεν είναι το μόνο περιοδικό στο οποίο πρωταγωνιστεί το Μάιο. Η Kate πόζαρε στον Terry Richardson και για το Harper's Bazaar (τριπλό εξώφυλλο) φορώντας Topshop από μια συλλογή που αναμένεται να ξεπουλήσει με το που κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου.

01

Δείτε την Kate Moss να μιλάει για τη νέα της συλλογή και διαβάστε επίσης:

{youtube} GMLMX17MDv4{/youtube}

Τα οπίσθια της Kate Moss σε εξώφυλλο περιοδικού

H αδερφή της Kate Moss για πρώτη φορά στην Teen Vogue