Diesel: ένα από τα μεγαλύτερα fashion show στήθηκε στη Βενετία

Diesel: ένα από τα μεγαλύτερα fashion show στήθηκε στη Βενετία

Η Diesel παρουσίασε στη Βενετία της Ιταλίας την πρώτη ολοκληρωμένη συλλογή του Nicola Formichetti για τον επόμενο χειμώνα.

 

Ένα χρόνο αφότου ανέλαβε τα καλλιτεχνικά ηνία της Diesel, ο Nicola Formichetti παρουσίασε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας στη Βενετία την πρώτη του συλλογή, μια συλλογή φόρο τιμής στην ιστορία του θρυλικού brand.

O Nicola θέλησε να επιστρέψει η Diesel στις ρίζες της, στην κληρονομιά της και στην χειμωνιάτικη αυτή collection δούλεψε σε τρεις βασικούς άξονες βαθιά δεμένους με την καρδιά του brand: δέρμα, denim και military. Εκατό look βγήκαν στην πασαρέλα, το καθένα διαφορετικό σε ένα αλφαβητάρι styling που θέλει να ντύσει ξεχωριστά όλες τις φυλές της μόδας.

To παραπάνω είναι και το όραμα του Formichetti για την Diesel, που εμπνέεται τρομερά από το street style, αλλά και του Renzo Rosso, του «Jeans Genius» προέδρου τoυ brand. Ένα πάρτι, λοιπόν, δημιουργικότητας στήθηκε πλαισιωμένο με εντυπωσιακά φιλμ του Nick Knight, όπου παρευρέθηκαν σημαντικοί άνθρωποι της μόδας όπως η Anna Dello Russo της ιαπωνικής Vogue, η Franca Sozzani της ιταλικής έκδοσης της Vogue, οι Dsquared2 και οι Viktor & Rolf για να γιορτάσουν την πρώτη επέτειο του Nicola Formichetti ως artistic director.

Δείτε το βίντεο και βρείτε το look που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

{youtube} 6EvlXPhsgnE{/youtube}