#FRSXXL: Το Queen στο μεγαλύτερο event μόδας της Αθήνας

#FRSXXL: Το Queen στο μεγαλύτερο event μόδας της Αθήνας

Συμμετείχαμε ενεργά και είχαμε αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους διοργανωτές, σχεδιαστές και καλλιτέχνες!

H μόδα ενώνει και το Queen.gr το γνωρίζει καλά. Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη διοργάνωση του μεγαλύτερου Fashion Room Service. Περισσότεροι από 45 σχεδιαστές μόδας και γνωστά brands, ένωσαν τις δυνάμεις τους με καλλιτέχνες, street artists και celebrities σε 4 σημεία κλειδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας. Xαιρόμαστε που συνεργαστήκαμε με το περιοδικό ΟΖΟΝ Raw και μαζί με το MTV και τον En Lefko, καταφέραμε να ζωντανέψουμε την πόλη, να την γεμίσουμε στυλ, χαμόγελα, μουσική και χρώμα, έστω και για ένα βράδυ για το #FRSXXL!

Τρία ξενοδοχεία: Fresh Hotel, Grecotel Pallas Athena και City Circus άνοιξαν τους χώρους και τα δωμάτιά τους για να υποδεχτούν τις συλλογές και τις εκθέσεις των δημιουργών. Γνωστοί djs και η Absolut φρόντισαν να μη λείψουν τα cocktails και ο χωρός. Το Fashion Workshop της Vicky Kaya, οι συνεργάτες και οι μαθητές, δημιούργησαν 2 εκθέσεις με video art, φωτογραφία και graffiti art με τη βοήθεια των street artists της Sarri 12 gallery. Οι Deux Hommes, το label ΣΟΜΦ και το Atelier Loukia, έστησαν τα δικά τους installations καθώς οι Οnirama, έδιναν το πρώτο live για το νέο τους album. Μαζί μας ο Μύρωνας Στρατής, η Έλλη Κοκκίνου, η Σίσσυ Χρηστίδου κ.α.

Τρεις νέοι ανερχόμενοι σχεδιαστές που επιλέχθηκαν από την επιτροπή της διοργάνωσης κατόπιν διαγωνισμού, παρουσίασαν επίσης τη δουλειά τους για πρώτη φορά σε ένα τόσο μεγάλο κοινό. Ελληνικά, νεανικά - και όχι μόνο- labels που κατάφεραν μέσα σε λίγους μήνες να κερδίσουν την προσοχή χιλιάδων ατόμων και που πραγματικά έχουν κάτι πρωτότυπο, ενδιαφέρον και όμορφο να πουν με τις συλλογές τους: Nazezhda, Mohxa και The Jinx.

Στο Fresh Hotel και στο ανακαινισμένο Grecotel Pallas Athena είδαμε τους:

Puma, Max Factor, Reebok Classic, Freddy, Attrattivo, A.L.E, WeSC, Pepper Vally, Τhe KNLs, CandyBag, We are still Bold & Beautiful, Ioanna Kourbela, “Rites of Passage” project, New Cult, Nudie Jeans, Artemis Creations, Ancient Greek Jewels, 3rd Floor, Bunny Tales Accessories, V Society, Le Club, π Kosmima, Storydrops, de.bour, TheKNL’s, PROPS, ReDO, Sea you soon, Deep Shallow Exposition, DIDO, Len.go, Ozon Boutique, Anna Veneti, Pericles Kondylatos, Maggoosh, C2C_Clothing, Erica Leftheri, Aumorfia, Nadia Rapti, Nefelia Architectural Fashion.

Σε κάθε σημείο υπήρχαν γνωστοί DJs που επέλεγαν τη μουσική. Το Queen.gr είχε αποκλειστικές δηλώσεις από τους διοργανωτές και τους σχεδιαστές και βοήθησε τις αναγνώστριές του να τους γνωρίσουν από κοντά, να έρθουν σε επαφή με τις συλλογές τους και τον μαγικό κόσμο που κρύβεται πίσω από τη δουλειά τους. Μείνετε συντονισμένοι για ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες, αφού πάρετε μία μικρή γεύση "ξεφυλλίζοντας" την photo gallery με τις φωτογραφίες που τράβηξε ο Dreamer!