5 it girls στο Marie Claire

5 it girls στο Marie Claire

Για το τεύχος Μαΐου η αμερικανική έκδοση του περιοδικού Marie Claire διάλεξε 5 it girls να πρωταγωνιστήσουν.

 

Γιατί να έχεις μια star στο εξώφυλλο σου όταν μπορείς να έχεις πέντε; Και γιατί να έχεις μια οποιαδήποτε star, όταν μπορείς να έχεις ένα it girl που το fashion κοινό, οι σχεδιαστές και το κόκκινο χαλί αγαπούν, ενώ το όνομά του προκαλεί buzz μεγατόνων όποτε αναφέρεται;

Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν στο αμερικάνικο Marie Claire και για το τεύχος Μαΐου επέλεξαν πέντε it girls της αμερικανικής (και όχι μόνο) showbiz για να πρωταγωνιστήσουν σε αυτό. Ο λόγος για την πριγκίπισσα Aurora του «Maleficent» Elle Fanning, την νικήτρια του φετινού Oscar Β' Γυναικείου Ρόλου Lupita Nyong'o, την Elizabeth Olsen που θα απολαύσουμε στο «Godzilla», την πρωταγωνίστρια του «House of Cards» και του πολυαναμενόμενου «Transcendence» Kate Mara και την Emilia Clarke από το περιβόητο «Game of Thrones».

Όλες τους έχουν φανατικό κοινό, λατρεύονται από την αμερικανική τηλεόραση και το Hollywood ενώ κατακτούν τον κόσμο της μόδας με μεγάλα βήματα (τρεις από τις πέντε πρωταγωνιστούν στην τελευταία Miu Miu καμπάνια). Και αν κάτι είναι σίγουρο, αυτό είναι πως δεν αποτελούν πυροτεχνήματα και θα ακούμε για αυτές για πολύ πολύ καιρό. Βλέπετε διαθέτουν την μαγική τριάδα της επιτυχίας: ταλέντο, ομορφιά και στυλ.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τη νέα συλλογή της Kate Moss για το Topshop

Prada: η «διπλή τσάντα» του οίκου απέκτησε τη δική της καμπάνια