Ετοιμαστείτε για την παραλία! Διαλέξτε το σωστό μαγιό για το δικό σας σωματότυπο

Ετοιμαστείτε για την παραλία! Διαλέξτε το σωστό μαγιό για το δικό σας σωματότυπο

Μεγάλο στήθος, κοντός κορμός, extra κιλά στην περιφέρεια; Κανένα πρόβλημα!Βγείτε στην παραλία με το μαγιό που σας ταιριάζει

Νομίζετε ότι στη θάλασσα εμείς οι γυναίκες αποκαλύπτουμε το σώμα μας και όλες του τις ατέλειες; Λάθος! Με το κατάλληλο μαγιό μπορούμε να κρύψουμε εντέχνως τα σημεία που δεν μας αρέσουν και τόσο...


Στήθος

  • Αν έχετε μεγάλο στήθος προτιμήστε τα μαγιό με στήριξη, εκείνα που δένουν πίσω στο λαιμό ή εκείνα που έχουν φαρδιές τιράντες, μπανέλα και επένδυση(για ανόρθωση). Εάν επιλέξετε ολόσωμο μαγιό, φροντίστε επίσης να έχουν κάποιου είδους ενίσχυση στο μπούστο, όπως για παράδειγμα εσωτερικό στηθόδεσμο.
  • Αν έχετε μικρό στήθος αγοράστε ενισχυμένα σουτιέν και αποφύγετε τα στράπλες. Λεπτές τιράντες, μικρά τριγωνάκια, ρίγες, πουά, πιέτες, φραμπαλά, σχέδια.. όλα επιτρέπονται! Τα μπικίνι που δένουν ψηλά μετατοπίζουν επίσης το οπτικό ενδιαφέρον από το μικρό στήθος στα πόδια.


Περιφέρεια
Σλιπάκια που δένουν στο πλάι με φιόγκο ή που είναι σε στιλ μίνι φούστας είναι τα ιδανικά. Αποφύγετε τα σλιπ που είναι σε στιλ σορτσάκι, τα πολύ μικροσκοπικά, το υπερβολικό φραμπαλά, τις πολλές πιέτες, τις ρίγες και τις λεπτομέρειες στους μηρούς. Όσο για τα ολόσωμα, επιλέξτε όσα έχουν κοψίματα ή μία δυνατή οριζόντια λαιμόκοψη που εξισορροπεί τη σιλουέτα.

Κοιλιά
Προτιμήστε τα μαγιό-μπλουζάκι (τανκίνι) που είναι πολύ της μόδας. Φρόντισε το κάτω μέρος να είναι σκούρο, ενώ το πάνω να είναι ανοιχτό (για ισορροπία). Επίσης, τα μοντέρνα ολόσωμα είναι η ιδανική λύση γιατί τονίζουν το στήθος και τη μέση.. προτιμήστε ένα που να κάνει ντραπέ γύρω από τους μηρούς για να καμουφλάρει την κοιλιά. Ένα ολόσωμο μαγιό με βαθύ ντεκολτέ, κάθετες ρίγες και φαρδιές τιράντες είναι η ιδανική λύση!

Αναλογίες

  • Εάν έχετε μακρύ κορμό μπορείτε να προσθέσετε πολλά διακοσμητικά (κρίκους, κοσμήματα κ.α.) στους μηρούς και στο μπούστο προκειμένου να δημιουργείται μια άλλη αναλογία στο μάτι. Δοκιμάστε οριζόντιες ρίγες, ολόσωμα μαγιό που έχουν κοψίματα στα πλάγια, σλιπ σε στιλ σορτς, φουστίτσες-μαγιό με τις πιέτες.
  • Εάν έχετε κοντά πόδια ή κοντό κορμό μπορείτε να κολακέψετε το σώμα σας μ' ένα μαγιό που έχει ψηλό κόψιμο στους μηρούς. Αυτό θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται μακρύτερα. Ένα άλλο κόλπο είναι να επιλέξετε ένα μονόχρωμο σλιπ με ένα εμπριμέ top. Το εμπριμέ θα τραβήξει το βλέμμα προς τα πάνω και ο κορμός θα φανεί μακρύτερος. Ένα μονόχρωμο ολόσωμο μαγιό μακραίνει επίσης τον κορμό, ενώ ταυτόχρονα σας κάνει να φαίνεστε απίστευτα σέξι.

Διαβάστε ακόμη:

Leather Lover! Τα δερμάτινα κομμάτια που πρέπει να βάλεις στη ντουλάπα σου ΤΩΡΑ