Doca Fashion Βloggers: Η Jenny του My Chic Life αποκαλύπτει τα μυστικά του στυλ της

Doca Fashion Βloggers: Η Jenny του My Chic Life αποκαλύπτει τα μυστικά του στυλ της

Το αγαπημένο μας brand παρουσιάζει τρία κορίτσια με ξεχωριστό στυλ

Jenny, Elena, Natalie: τρεις ξεχωριστές προσωπικότητες, τρεις fashion bloggers που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, έχουν όμως ένα μεγάλο κοινό: την αγάπη τους για τα κομμάτια της Doca.

Για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014, η Doca εμπνέεται από τη νέα δύναμη της μόδας, το fashion blogging και συνεργάζεται με τρεις γυναίκες ανεξάρτητες, που λατρεύουν να συνθέτουν το δικό τους στυλ και να πειραματίζονται. Σήμερα, η Jenny από το My Chic Life παρουσιάζει τα αγαπημένα της κομμάτια από την συλλογή Doca αλλά και όλα αυτά που αγαπάει στον μαγικό κόσμο της μόδας.

Είναι ένα κορίτσι με attitude, αυτοπεποίθηση και μοναδική αίσθηση του στυλ. Αγαπάει πολύ το vintage στυλ, και ειδικά οτιδήποτε έχει σχέση με τον τον αέρα των μεγάλων κινηματογραφικών σταρ περασμένων δεκαετιών- γι' αυτό, άλλωστε, ονόμασε το blog της «My Chic Life». Στο blog θα δούμε outfit φωτογραφίες, τα μέρη όπου συχνάζει, τα αγαπημένα της προϊόντα, και ό,τι μπορεί να επηρεάσει το προσωπικό της στυλ.

Αγαπάει τις οι σίγουρες, δυναμικές γραμμές στα ρούχα και τα αξεσουάρ- τα οποία διαλέγει, πάντα, με την προσωπική της άποψη. Καθαρές φόρμες και χρώματα, και εμφανίσεις χωρίς περιττά στοιχεία είναι οι σταθερές επιλογές της. Γι' αυτό και, από την αγαπημένη συλλογή της Doca η Jenny προτείνει φορέματα και τσάντες με γεωμετρικά patterns, μονόχρωμα catsuits συνδυασμένα με έντονα κοσμήματα, μυτερές γόβες και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Δείτε την μοναδική καμπάνια και γνωρίστε και τις τρεις πρωταγωνίστριες, στο blog της Doca.