Το Queen βρέθηκε στα εγκαίνια της μεγαλύτερης μπουτίκ H&M στην Ελλάδα!

Το Queen βρέθηκε στα εγκαίνια της μεγαλύτερης μπουτίκ H&M στην Ελλάδα!

Το εντυπωσιακό opening party του flagship καταστήματος του αγαπημένου μας brand στη Θεσσαλονίκη

Δεν είμαι πρωινός τύπος. Και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο μου είναι εξαιρετικά δυσάρεστο να πρέπει να ξυπνήσω νωρίς. Και αν τις καθημερινές οι υποχρεώσεις και η δουλειά με κάνουν να σηκώνομαι, όχι χωρίς γκρίνια, από το κρεβάτι μου συγκεκριμένες ώρες, τα Σαββατοκύριακα δεν τα «χαρίζω» σε κανέναν. Το περασμένο Σάββατο, 12 Απριλίου, όμως, σηκώθηκα χωρίς γκρίνια, και γεμάτη ενθουσιασμό από τις 6.30 π.μ., αφού η αποστολή μου ήταν ξεχωριστή και πολλά υποσχόμενη: είχα να προλάβω την πρώτη πτήση για Θεσσαλονίκη, αφού θα ήμουν η απεσταλμένη του Queen στο εντυπωσιακό πάρτι για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος του brand στην συμπρωτεύουσα.

Έτσι, μερικές ώρες αργότερα βρέθηκα χαμογελαστή (σαν να μην είχα σηκωθεί αξημέρωτα) και ανυπόμονη στην αγαπημένη πόλη, να περνάω τις πόρτες του υπέροχου νεοκλασικού στον αριθμό 20 της οδού Τσιμισκή (στην καρδιά της συμπρωτεύουσας), όπου με υποδέχτηκαν (μαζί με δημοσιογράφους και bloggers από όλη την Ελλάδα) η Μαρίζα Πετράκου, υπεύθυνη PR των H&M και η Dominique Fantaccino, Country Manager του brand για την Ελλάδα και την Βουλγαρία. Ντυμένες με τις υπέροχες δημιουργίες της Conscious Exclusive συλλογής, οι δύο τους μας ξενάγησαν στους τέσσερις ορόφους του ιστορικού κτιρίου, και εμείς μείναμε με το στόμα ανοιχτό, με την εκπληκτική διαμόρφωση του χώρου, που έχει έκταση 3.800 τ.μ., καθώς και με τις μοναδικές σειρές των H&M, οι οποίες, όσες φορές και να δούμε, πάντα έχουν κάτι καινούργιο για να ανακαλύψουμε. Αφού, λοιπόν, εξερευνήσαμε τα στυλάτα αντρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα (μας πήρε αρκετή ώρα, αφού στο νέο flagship κατάστημα μπορεί κανείς να βρει όλες τις σειρές των H&M συγκεντρωμένες) βρεθήκαμε στον τρίτο όροφο, όπου μας περίμενε η μεγάλη έκπληξη της ημέρας- η home συλλογή του brand, η οποία έρχεται, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και αποκλειστικά (προς το παρόν, ελπίζουμε) στη Θεσσαλονίκη.

Τα H&M Home περιλαμβάνουν λευκά είδη, διακοσμητικά, μαξιλάρια, σερβίτσια, κεριά και, γενικώς ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς ότι χρειάζεται για να ομορφύνουμε τους χώρους του σπιτιού μας- όλα φτιαγμένα από υπέροχα υλικά, με ιδιαίτερα σχέδια και prints. Τα είδη της συλλογής ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, και η αίσθηση που μου άφησε η πρώτη μου επαφή με αυτά είναι ότι θα υπάρξουν πολλοί άλλοι που θα νιώσουν έτσι. Και ο κυριότερος λόγος είναι ότι, όποιο κι αν είναι το στυλ του χώρου μας (μίνιμαλ, ρομαντικό, βιομηχανικό ή urban), στα H&M Home θα βρούμε κομμάτια που θα θέλουμε να κάνουμε δικά μας- και μάλιστα σε πολύ budget friendly τιμές.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 12.00 μ.μ., ο κόσμος, που είχε από ώρα αρχίσει σχηματίζει ουρές επί της Τσιμισκή, θα έμπαινε, για πρώτη φορά μέσα στο κατάστημα, αφού είχε φτάσει η ώρα η Store Manager, Δέσποινα Τοπαλούδη, με την βοήθεια των Μαρίας Μπεκατώρου και Γρηγόρη Αρναούτογλου, να κόψουν την κορδέλα των εγκαινίων. Σε μία ειδικά διαμορφωμένη σκηνή H&M Home, στο ισόγειο της μπουτίκ, μάλιστα, οι δύο αγαπημένοι παρουσιαστές έλαβαν μέρος σε ένα ζωντανό talk show, ειδικά για τους πελάτες και επισκέπτες του event. Μία ηλιόλουστη μέρα στη Θεσσαλονίκη, χαμογελαστά πρόσωπα, διάσημοι καλεσμένοι, αγαπημένα κομμάτια για την γκαρνταρόμπα και το σπίτι και ξέφρενο shopping αποτέλεσαν τα στοιχεία που έκαναν το πρωινό του Σαββάτου μου πραγματικά υπέροχο και συναρπαστικό. Και νιώθω ότι, όλοι όσοι παραβρέθηκαν στα εγκαίνια, αισθάνθηκαν το ίδιο.