Το καλύτερο βίντεο της εβδομάδας: Το αλφαβητάρι του χορού!

Το καλύτερο βίντεο της εβδομάδας: Το αλφαβητάρι του χορού!

Σε συνεργασία με το περιοδικό i-D η Diesel κυκλοφόρησε τη νέα της καμπάνια για τα JoggJeans και θέλει να μας βάλει όλους στο χορό.

 

Με φόντο τον ουρανό και το urban περιβάλλον του Los Angeles o σκηνοθέτης Jacob Sutton συνέλαβε σε ένα βίντεο ένα αλφαβητάρι από 26 είδη χορού, όλα τους με ένα κοινό χαρακτηριστικό.

{youtube} JK8vVDSSXrA{/youtube}

Η Nicole Williams του βίντεο «Pour It Up» της Rihanna, η Levanna McLean που εμφανίστηκε στα Brit Awards μαζί με τον Pharrell και experts στο twerking μεταξύ άλλων φόρεσαν τα JoggJeans της Diesel, τα παντελόνια που συνδυάζουν jean με φούτερ, και χόρεψαν μπροστά στο φακό. Το αποτέλεσμα είναι τρία περίπου λεπτά χορού από Death Drop μέχρι Harlem Shake.

Όμως, ο χορός δεν σταματάει εδώ. Η Diesel καλεί όλους όσους νοιώθουν πως «το 'χουν» να χορέψουν μπροστά στην κάμερα, να ανεβάσουν το βίντεό τους στο Vine, Instagram ή κάποιο άλλο social media με τα hashtags #joggjeans και #iDdance και να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στο τελικό βίντεο της καμπάνιας αυτής. Τι λέτε, είστε master στο κούνημα των γοφών;

Διαβάστε επίσης:

Diesel: ένα από τα μεγαλύτερα fashion show στήθηκε στη Βενετία