Tο σκάνδαλο του σαββατοκύριακου: ο Terry Richardson στο μάτι του κυκλώνα

Tο σκάνδαλο του σαββατοκύριακου: ο Terry Richardson στο μάτι του κυκλώνα

Το όνομα του διάσημου φωτογράφου έκανε και πάλι το γύρο του κόσμου «αλά μπρατσέτα» με τη φράση «σεξουαλική παρενόχληση».

 

Πριν καλά καλά περάσει ένα μήνας και ξεχαστούν οι ισχυρισμοί του μοντέλου Charlotte Waters –εξομολογήθηκε πως ο φωτογράφος Terry Richardson την παρενόχλησε σεξουαλικά όταν την φωτογράφιζε στα δεκαεννιά της χρόνια-, άλλη μια είδηση με τον διάσημο φωτογράφο πρωταγωνιστή έρχεται να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Την Κυριακή το μοντέλο Emma J. Appleton τουΐταρε μια φωτογραφία, που απεικόνιζε να έχει λάβει στο facebook ένα μήνυμα από τον Richardson, στο οποίο της έταζε φωτογράφηση στη Vogue αν έκανε σεξ μαζί του. Παρόλο που η Emma έσβησε πρώτα το επίμαχο tweet και εν συνεχεία το λογαριασμό της στο twitter, το θέμα πρόλαβε και πήρε τεράστιες διαστάσεις.

Εκείνη δήλωσε μέσω του Instagram πως δεν ξέρει αν το μήνυμα που έλαβε είναι από τον Terry Richardson ή πρόκειται για ψεύτικο λογαριασμό και για αυτό το κατέβασε από τον λογαριασμό της στο twitter. Εκπρόσωπος της αμερικανικής Vogue δήλωσε πως δεν έχουν συνεργαστεί με τον Terry Richardson από τον Ιούλιο του 2010 και ούτε έχουν κάτι στα πλάνα τους, ενώ, τέλος, εκπρόσωπος του Terry δήλωσε πως προφανώς και ο λογαριασμός αυτός στο facebook είναι ψεύτικος και o Richardson δεν θα έστελνε ποτέ κάτι τέτοιο.

Που είναι η αλήθεια και που το ψέμα; Μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία επίσημη καταγγελία εναντίον του Terry. Όμως, το γεγονός πως το όνομα του Richardson μπλέκεται συνεχώς σε τέτοιου είδους ειδήσεις σίγουρα θα έχει αντίκτυπο στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης:

Manolo Blahnik: κάθε παπούτσι έχει τη δική του ιστορία