Summer is here! Με αυτα τα παπούτσια θα κάνεις τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις

Summer is here! Με αυτα τα παπούτσια θα κάνεις τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις

Οι φετινές τάσεις καλύπτουν όλα τα στιλ!

Όταν ο υδράργυρος αρχίζει την ανοδική του πορεία δύο πράγματα κατακλύζουν τις σκέψεις μας.... Σε ποιο νησί να κλείσουμε εισιτήρια και τι παπούτσια πρέπει να αγοράσουμε για να συνδυάσουμε τα αποκαλυπτικά ρούχα του καλοκαιριού.

Για το πρώτο δεν θα σας πούμε τίποτα (σας υποσχόμαστε, όμως, ένα σχετικό άρθρο πολύ σύντομα) για το δεύτερο. όμως, συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα ζευγάρια της σεζόν και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα γιατί πρωταγωνίστησαν στις πασαρέλες των οίκων μόδας.

Για αρχή πρέπει να επενδύσετε (εννοούμε και οικονομικά) σε ένα εντυπωσιακό και σχετικά ακριβό ζευγάρι γόβες. Φέτος σας προτρέπουμε να τολμήσετε κάτι που δεν έχετε φορέσει ποτέ. Επιλέξτε έντονα χρώματα ή με σχέδια και με πολύ ψηλό τακούνι (αρκεί να μπορείτε να περπατήσετε με χάρη).

Από την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα δεν μπορούν να λείπουν τα sneakers που πρωταγωνίστησαν τον φετινό χειμώνα και συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία. Επιλεξτε τα στις casual εμφανίσεις σας με κοντά σορτς ακόμα και με φορέματα.

Τα flats παραμένουν στη μόδα, αλλά φέτος είναι πολύ κομψά, κλειστά στο μπροστινό μέρος και με λουράκια στον αστράγαλο. Τα πέδιλα πρέπει να είναι σίγουρα από τις πρώτες αγορές, που θα κάνετε για τη νέα σεζόν, με τα έντονα χρώματα και τις μεταλλικές αποχρώσεις να κυριαρχούν.

Δείτε στο φωτογραφικό gallery μερικά από τα πιο hot ζευγάρια για να πάρετε ιδέες.

Διαβάστε ακόμη:

Τα μεγαλεπήβολα σχέδια της Anna Wintour για το MET Ball που θα συζητηθούν