Prada: για άλλη μια φορά στην κορυφή

Prada: για άλλη μια φορά στην κορυφή

Η ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Prada κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία μόδας του βρετανικού Design Museum.

 

Το λονδρέζικο μουσείο αφιερωμένο στο σύγχρονο διεθνές ντιζάιν, Design Museum ανακοίνωσε τους φετινούς νικητές του σε επτά κατηγορίες (αρχιτεκτονική, digital, μόδα, έπιπλα, γραφικά, προϊόντα και μεταφορά) και η Miuccia Prada με την ανοιξιάτικη συλλογή της κατέκτησε την κορυφή στην αντίστοιχη κατηγορία μόδας.

Η πολύχρωμη αυτή σπορ συλλογή με τα φορέματα κεντημένα με πούλιες, τα πολύχρωμα παλτό διακοσμημένα με πρόσωπα γυναικών, τις αθλητικές κάλτσες και τα ιδιαίτερα παπούτσια κέρδισε τους υπόλοιπους υποψηφίους στην αντίστοιχη κατηγορία (ανάμεσά τους τον Raf Simons του maison Dior και τον Rick Owens) και στέφθηκε βασίλισσα παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για την ανάδειξη του τελικού νικητή του μουσείου που θα ανακοινωθεί στις 30 Ιουνίου.

Μέχρι τις 30 Αυγούστου έργα και των 69 υποψηφίων των επτά κατηγοριών αυτής της έβδομης κατά σειρά απονομής θα εκτίθενται στο μουσείο με σύνθημα «Κάποια ημέρα τα υπόλοιπα μουσεία θα παρουσιάζουν αυτό το υλικό». Αν, λοιπόν, ταξιδέψετε μέχρι τη βρετανική πρωτεύουσα προσθέστε την έκθεση αυτή στην to-do λίστα σας.

Διαβάστε επίσης:

Prada: η «διπλή τσάντα» του οίκου απέκτησε τη δική της καμπάνια

Prada: μια καμπάνια γιορτή της διαφορετικότητας