Stand Up For Fit in 2014: H Triumph βοηθά 100.000 γυναίκες να βρουν την τέλεια εφαρμογή!

Stand Up For Fit in 2014: H Triumph βοηθά 100.000 γυναίκες να βρουν την τέλεια εφαρμογή!

Με αφορμή τον εορτασμό των «100 χρόνων σουτιέν», η Triumph ανακοινώνει τη μεγάλη της αποστολή: να βοηθήσει 100.000 γυναίκες παγκοσμίως να βρουν την τέλεια εφαρμογή.

H Triumph εδώ και 120 χρόνια ακούει και βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες, ενώ μέσα στο 2013 βοήθησε 10.000 γυναίκες, να βρουν το ιδανικό σουτιέν με την τέλεια εφαρμογή.
Δυστυχώς, μέσα από στοιχεία του διαδικτύου ανακαλύπτουμε, ότι πάνω από 3.000.000 αναζητήσεις κάθε μήνα, ψάχνουν απαντήσεις για το νούμερο, την άνεση, την εφαρμογή και τη γκάμα των σουτιέν. Επίσης, το 76% των γυναικών, παραδέχονται ότι φοράνε λάθος νούμερο.
Σπουδαίο στοιχείο είναι, ότι το 73% των γυναικών δηλώνουν ότι όταν το σουτιέν, δεν εφαρμόζει σωστά, επιδρά αρνητικά στην αυτοπεποίθηση τους και στην ψυχολογία τους.
Μια στις τρεις γυναίκες, δεν έχει νιώσει ποτέ την εμπειρία ενός ιδανικού σουτιέν, γιατί δεν ήξερε που να απευθυνθεί, για να μάθει όσα χρειάζονται.

Η Eszter Szijarto, η επικεφαλής του Brand Marketing της Triumph δηλώνει για την πρωτοβουλία της Triumph "To 'Stand Up For Fit' είναι μια σπουδαία αποστολή, που έχει σαν στόχο να βοηθήσει τις γυναίκες να ανακαλύψουν το σωστό τους νούμερο και να καταρρίψουν οποιοδήποτε εμπόδιο στην προσπάθειά τους να βρουν τις σωστές συμβουλές ή να κάνουν το προσωπικό τους fitting."

Στα πλαίσια της καμπάνιας αυτής και για να ακουστεί η φωνή μας με περισσότερη ένταση, δημιουργήσαμε animation videos με καθημερινές ιστορίες γυναικών. Μέσα από αυτά αποδεικνύουμε ότι πραγματικά «ακούμε» τα προβλήματά και σίγουρα θα βρείτε την ηρωίδα, με την οποία θα ταυτιστείτε απόλυτα.

"Stand Up For Fit 2014" σημαίνει δέσμευση της Triumph, να σταθεί για ακόμα μια φορά δίπλα στις γυναίκες και να τους λύσει όσα προβλήματα αντιμετωπίζουν με τα εσώρουχά τους. Μέσα από τις online εφαρμογές, θα βρείτε το style και τα tips που σας ταιριάζουν, ενώ θα μπορέσετε να κλείσετε και να απολαύσετε ένα προσωπικό fitting, με την αμέριστη προσοχή και περιποίηση των ειδικών μας, χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς.

Κλείστε το προσωπικό σας Fitting ΕΔΩ