Μία μέρα χωρίς παπούτσια, με την TOMS

Μία μέρα χωρίς παπούτσια, με την TOMS

Ένα διαφορετικό πάρτι, με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου για τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι παπούτσια στη ζωή ενός παιδιού

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια ενέργεια της TOMS, One Day Without Shoes. Με αφορμή αυτήν, η γνωστή και μη εξαιρετέα Toms έκανε το θαύμα της και μας προσκάλεσε σε ένα διαφορετικό πάρτι στο Six Dogs που θα θυμόμαστε για αρκετό καιρό. Οι καλεσμένοι, βρέθηκαν στους κήπους του χώρου, όπου λάνσαραν το "ξυπόλυτο" στυλ, υπό τους ήχους των εξαιρετικών Egg Hell, σε ένα απογευματινό "σουαρέ" τα είχε όλα και συνέφερε.

Δροσερά και λαχταριστά cocktails, ψαγμένη ηλεκτρονική μουσική και λαμπεροί καλεσμένοι που έβγαλαν τα παπούτσια τους για καλό σκοπό, μεταξύ των οποίων και οι Βίκυ Καγιά, Yatzer, Leon, Μαίρη Συνατσάκη, Άγγελος Μπράτης, Στεφανία Γουλιώτη, Φώτης Βαλάτος, Χοροθέατρο ΟΚΤΑΝΑ, Μόνικα, Κρατική Σχολή Χορού και πολλοί άλλοι- celebrities και μη. Μάλιστα, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν το δικό τους ζευγάρι TOMS, αφού στο project space του Six D.O.G.S είχε στηθεί ένα Pop Up Store by TOMS που διέθετε τις ανοιξιάτικες συλλογές TOMS Shoes & Eyewear.

Έτσι, όλοι όσοι βρέθηκαν στο Six D.O.G.S, είχαν την ευκαιρία να ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό χωρίς τα παπούτσια τους, έμαθαν ποιοι είναι οι Cave Children (παίζουν απίστευτη ψυχεδελική μουσική) και, φυσικά, έκαναν shopping μέχρι τελικής πτώσεως. Γιατί η TOMS κακομαθαίνει τους φίλους της, όπως μόνο αυτή ξέρει.