Kate Moss: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πουλάω ακόμα περιοδικά»

Kate Moss: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πουλάω ακόμα περιοδικά»

Το supermodel παραδέχεται ότι δεν έχει ιδέα για ποιο λόγο παραμένει δημοφιλής

Αν και είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα του χώρου της μόδας, η Kate Moss δεν συνηθίζει να δίνει εκτενείς συνεντεύξεις. Έτσι, όταν αποφασίζει τελικά να μιλήσει, το γεγονός από μόνο του αποτελεί είδηση για τους fashionistas σε όλο τον κόσμο. Αυτή την φορά, το supermodel έδωσε συνέντευξη στο SHOWstudio, και συγκεκριμένα στον φίλο και συνεργάτη της, φωτογράφο Nick Knight, για τα πρώτα της βήματα στον χώρο, αλλά και την εικόνα που έχει η ίδια για τον εαυτό της.

Η Moss μίλησε για την συνεργασία της με την Corinne Day, η οποία υπήρξε και η αφορμή για το ξεκίνημά της, σε ηλικία 15 ετών, για το εξώφυλλο του περιοδικού The Face. Στο θρυλικό -πλέον- εξώφυλλο, η έφηβη Kate ποζάρει topless, χαμογελώντας στην παραλία. «Ήταν διασκεδαστικό, αλλά ταυτόχρονα ντρεπόμουν και πάρα πολύ για το σώμα μου. Ήμουν πολύ "μαζεμένη", 14- 15 χρονών, ακόμα μαθήτρια», είπε σχετικά.

kaitoula mesa

Τι λέει η ίδια για τον «heroin chic» σωματότυπο, που υπήρξε πρότυπο στα 90's, αλλά και βασικό χαρακτηριστικό της; «Νομίζω ότι απλώς ήμουν πολύ νέα και λεπτή. Θέλω να πω, η κόρη μου είναι μικροσκοπική... Δούλευα στον χώρο την εποχή που δεν σε τάιζε κανείς. Στις δουλειές που πήγαινα δεν είχε catering. Είμαι το εξιλαστήριο θύμα», δηλώνει και, όσο κι αν σε εμάς φαίνεται λογικό, η ίδια παραδέχεται ότι αγνοεί τους λόγους για τους οποίους είναι ακόμα δημοφιλείς και κάνει τις πωλήσεις των περιοδικών για τα οποία φωτογραφίζεται να εκτοξεύονται. «Ξέρω ότι είναι περίεργο, δεν είναι; Γιατί δεν το καταλαβαίνω, θέλω να πω... καλύτερα να μην το πολυψάχνουμε».

Διαβάστε ακόμα:
Kate Moss & Sienna Miller: από εχθροί άσπονδες φίλες;
Δείτε τη νέα συλλογή της Kate Moss για το Topshop