Mary- Kate Olsen: Θα σχεδιάσει η ίδια το νυφικό για τον γάμο της με τον Olivier Sarkozy;

Mary- Kate Olsen: Θα σχεδιάσει η ίδια το νυφικό για τον γάμο της με τον Olivier Sarkozy;

Η celebrity μιλάει για τα σχέδια του επερχόμενου γάμου της με τον Olivier Sarkozy

Είναι πετυχημένη σχεδιάστρια μόδας, αλλά και μία από τις πιο φωτογραφημένες –και στυλάτες- fashionistas στον κόσμο. Με αυτά τα δεδομένα θα περίμενε κανείς ότι η Mary- Kate Olsen σκέφτεται το νυφικό για τον επερχόμενο γάμο της με τον Olivier Sarkozy καθημερινά, πριν ακόμα και από τον αρραβώνα της, τον περασμένο Μάρτιο. Αφού, με την βοήθεια της αδερφής της Ashley, πρόσφατα, σχεδίασαν και το πρώτο τους νυφικό, για τον γάμο μίας καλής τους φίλης, ίσως να περιμέναμε ότι, οι πιο διάσημες δίδυμες, έχουν ήδη στρωθεί στη δουλειά για το φόρεμα της Mary- Kate, την μεγάλη μέρα. Η πραγματικότητα, όμως, απέχει πολύ από αυτές τις υποθέσεις αφού, όπως παραδέχεται η ίδια, αυτή την περίοδο, είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται.

«Ούτε καν μου περνάει από το μυαλό», είπε η μέλλουσα νύφη στο WWD. «Μπορεί τελικά να καταλήξω σε 5 ή 6 φορέματα, ή σε 2- 3, και να αγχωθώ και να μην μπορώ να αποφασίσω. Αυτή την στιγμή μου φαίνεται μακρινό. Θα κάνουμε ένα βήμα την φορά», συνέχισε.

Οι δίδυμες αδερφές μίλησαν ενόψει των εγκαινίων της πρώτης μπουτίκ του label τους, The Row, η οποία βρίσκεται στο Λος Άντζελες και όχι στη Νέα Υόρκη, όπου δραστηριοποιούνται επαγγελματικά. «Πάντα θέλαμε να έχουμε το δικό μας κατάστημα. Ήταν πάντα μέρος των σχεδίων μας», είπε η Mary- Kate. «Δεν ξέραμε αν έπρεπε να το ανοίξουμε στο Λος Άντζελες, ή στη Νέα Υόρκη, και όταν βρήκαμε τον χώρο, τον κλείσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Παλιά ήταν κομμωτήριο, στο οποίο ερχόμασταν με την αδερφή μου, οπότε ξέραμε τον χώρο καλά». «Είμαστε από εδώ, τα The Row ξεκίνησαν εδώ (σ.σ. στο Λος Άντζελες) και όλα φαίνονταν να "κουμπώνουν"», συνέχισε η Ashley.

Διαβάστε ακόμα:
Mary-Kate Olsen:Οι φίλοι της φοβούνται ότι ο γάμος θα κάνει κακό στην υγεία της!Γιατί όμως
Αυτό είναι το δαχτυλίδι αρραβώνων της Mary-Kate Olsen! (φωτό)