Quvenzhané Wallis: Ποια είναι η 10χρονη που υπέγραψε με τον οίκο Armani;

Quvenzhané Wallis: Ποια είναι η 10χρονη που υπέγραψε με τον οίκο Armani;

Η πρώτη fashion καμπάνια του παιδιού- θαύματος είναι γεγονός

Έχοντας στην αγκαλιά της ένα χαριτωμένο κουτάβι, η Quvenzhané Wallis είναι το νέο πρόσωπο της junior σειράς του οίκου Armani. Η 10χρονη πρωταγωνίστρια του Beasts of the Southern Wild, αφότου έκανε σήμα- κατατεθέν του στυλ της τα τσαντάκια- σκύλους, στο κόκκινο χαλί, πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του ιταλικού οίκου.

wallis mesa

Έχοντας ήδη στο βιογραφικό της, μία υποψηφιότητα για Όσκαρ ερμηνείας (αλλά και ούσα η νεότερη –μέχρι σήμερα- υποψήφια για το βραβείο) η Quvenzhané (σ.σ.: προφέρεται «Κουαβενζενέ») κέρδισε την καρδιά του Ιταλού σχεδιαστή, ο οποίος εξήγησε τους λόγους στην Telegraph. «Είναι τόσο ταλαντούχα, παρά το νεαρό της ηλικίας της. Είναι ένα παιδί που έχει την ικανότητα να παίξει τόσους πολλούς, διαφορετικούς ρόλους. Η ευγένεια, η περιέργεια αλλά και το ανοιχτό μυαλό της, σε σχέση με τον κόσμο, πραγματικά με εντυπωσίασαν, αφού πρόκειται για στοιχεία που θαυμάζω γενικώς. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο θέλησα πολύ να είναι το πρόσωπο των Armani Junior», είπε.

Η χαριτωμένη Wallis, η οποία θα είναι και η πρωταγωνίστρια του κλασικού μιούζικαλ Annie, στο πλευρό των Jamie Foxx και Cameron Diaz, δήλωσε σχετικά: «Το να με επιλέξει ο Armani ήταν εξίσου συναρπαστικό με το να πάρω τον ρόλο σε κάποια μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή». Συμπληρώνοντας ότι «τώρα όλοι μου οι φίλοι θα θέλουν σίγουρα να δανειστούν τα ρούχα μου», το παιδί- θαύμα συμπλήρωσε ότι ο Giorgio Armani είναι «τόσο καλός άνθρωπος». Όπως όλα δείχνουν, ένα νέο αστέρι γεννιέται.