Που θα βρούμε τις πιο feelgood πλατφόρμες του Καλοκαιριού; Μα, φυσικά, στην Adam’s Shoes

Που θα βρούμε τις πιο feelgood πλατφόρμες του Καλοκαιριού; Μα, φυσικά, στην Adam’s Shoes

Το Queen επιλέγει τα καλύτερα wedges που θα φορέσουμε από το πρωί ως το βράδυ

Ποια γυναίκα δεν αγαπάει τις καλοκαιρινές πλατφόρμες που συνδυάζουν την κομψότητα και την άνεση, ενώ είναι κατάλληλες για τις εμφανίσεις μας από το πρωί ως το βράδυ;

Είναι η εποχή που, ακόμα και οι πιο φανατικές των basic χρωμάτων στα outfits τους, δεν διστάζουν να τολμήσουν και να φορέσουν εντονότερα χρώματα που τις κάνουν να αισθάνονται σαν να είναι ήδη σε διακοπές και τους φτιάχνουν την διάθεση. Ένα ζευγάρι funky πλατφόρμες μπορεί να μεταμορφώσει και την πιο απλή εμφάνιση ενώ είναι, σίγουρα, πολύ πιο βολική επιλογή από τα κλασικά ψηλοτάκουνα- στην πόλη αλλά και στις διακοπές. Στο Queen αγαπάμε πολύ τα wedges και βρήκαμε, τα πιο ωραία και budget- friendly, στα Adam's Shoes. Έντονα χρώματα, prints και ιδιαίτερα διακοσμητικά στοιχεία, πρωταγωνιστούν στις εμφανίσεις μας και μας κάνουν να νιώθουμε πάντα stylish, χωρίς να χάνουμε στιγμή την άνεσή μας.

Δείτε τις πλατφόρμες που ξεχωρίσαμε στη gallery και αναζητήστε τη νέα συλλογή Αdam's Shoes σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, ή στο www.adamsshoes.gr, όπου και θα ενημερωθείτε για τις νέες συλλογές.