Ποιου Έλληνα σχεδιαστή δημιουργία φορά η Jennifer Lopez στο νέο της βιντεοκλίπ First Love;

Ποιου Έλληνα σχεδιαστή δημιουργία φορά η Jennifer Lopez στο νέο της βιντεοκλίπ First Love;

Το «First Love» κυκλοφόρησε χθες και ανάμεσα στα ρούχα που φοράει η JLO υπάρχει και μια δημιουργία με ελληνική υπογραφή.

 

Χθες 29 Μαΐου αποκαλύφθηκε το πολυαναμενόμενο βιντεοκλίπ του hit single «First Love» της Jennifer Lopez από το album της «A.K.A.» που θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιουνίου. Το ασπρόμαυρο βίντεο γυρίστηκε στο El Mirage Dry Lake της California και συμπρωταγωνιστεί το αγαπημένο μοντέλο των Dolce & Gabbana David Gandy, όπως είχε ανακοινωθεί αρκετές ημέρες πριν.

Η έκπληξη, λοιπόν, δεν είναι ο David που ανεβάζει τη θερμοκρασία επικίνδυνα σε αυτό το κλιπ, αλλά η γκαρνταρόμπα της Jennifer. Ανάμεσα σε μια Alexander McQueen κάπα, ένα Issa D'mar μαγιό, ένα American Apparel κορμάκι, ένα Church Boutique γκρι φόρεμα και ένα Natalia Fedner λευκό φόρεμα η Λατίνα σταρ επέλεξε και μια δημιουργία υψηλής ραπτικής από την συλλογή του Έλληνα σχεδιαστή Vrettos Vrettakos, μια τουαλέτα κεντημένη με 300 χιλιάδες κρύσταλλα Swarovski.

{youtube}BfgoiYu9EUE{/youtube}

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Jennifer φορά Vrettos Vrettakos, ενώ και η Shakira πριν περίπου δέκα ημέρες επέλεξε Vrettos Vrettakos για τα ημιτελικά του αμερικάνικου The Voice.

Διαβάστε επίσης:

Madonna & Katy Perry: ποζάρουν προκλητικά στο περιοδικό V