Η Rihanna «ξέμεινε» από ρούχα

Η Rihanna «ξέμεινε» από ρούχα

Μπορεί το καλοκαίρι μόλις να έκανε την είσοδό του αλλά η διάσημη pop star έχει ήδη φορέσει όλες τις δημιουργίες που της ταιριάζουν από τις συλλογές της επόμενης σεζόν.

 

Μπορεί για τις απλές γυναίκες η φράση «δεν έχω τίποτε να φορέσω» να είναι συνηθισμένη, όμως, στον κόσμο των celebrities αποκτά άλλη διάσταση. Η Rihanna, λοιπόν, δεν έχει τίποτε να φορέσει γιατί απλά έχει φορέσει ήδη τα πάντα, όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα «The New York Times» ο στυλίστας της Mel Ottenberg, που είναι υπεύθυνος για την εικόνα της pop star τα τελευταία 3 χρόνια και στην ουσία είναι εκείνος που ευθύνεται για το βραβείο του Fashion Icon που θα παραλάβει η Riri αύριο στο Manhattan στο πλαίσιο των φετινών CFDA Awards.

Χαρακτηριστικά δήλωσε «Είναι τέλος Μαΐου και έχουμε ήδη χρησιμοποιήσει όλες τις χειμωνιάτικες 2014 συλλογές. Τελείωσαν». Φυσικά, η παραπάνω δήλωση δεν αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη μιας και η Rihanna αλλάζει outfits με ταχύτητα ανεμοστρόβιλου, ως γνήσια celebrity δεν φορά τίποτε δεύτερη φορά και κάνει αμέτρητες δημόσιες εμφανίσεις μηνιαίως. Τι θα κάνουν, λοιπόν; Προφανώς θα στραφούν στις resort συλλογές των οίκων και σε vintage δημιουργίες μέχρι τον Σεπτέμβρη, που οι νέες συλλογές της επόμενης άνοιξης θα παρουσιαστούν.

Διαβάστε επίσης:

Tom Ford: Η ατάκα του για την Rihanna που θα συζητηθεί

Ποιου Έλληνα σχεδιαστή δημιουργία φορά η Jennifer Lopez στο νέο της βιντεοκλίπ First Love;