Τι κάνει ο Karl Lagerfeld στον Louis Vuitton;

Τι κάνει ο Karl Lagerfeld στον Louis Vuitton;

Ο Kaiser συνεργάζεται με τον γαλλικό οίκο.

Τον Karl Lagerfeld επιστράτευσε ο οίκος Louis Vuitton για να σχεδιάσει μία σειρά από τσάντες και αξεσουάρ. Από τον διευθυντή του οίκου Chanel ζήτησε τη συνεργασία η αντιπρόεδρος του LV, Delphine Arnault και αφορμή είναι 160α γενέθλια του παρισινού label. Η σειρά με την υπογραφή του Kaiser θα είναι η δική του ερμηνεία του θρυλικού μονογράμματος του οίκου.

Στο project, το οποίο ονομάζεται The Icon and the Iconoclasts θα συμμετάσχουν και άλλοι σχεδιαστές, όπως οι Marc Newson, Christian Louboutin, Cindy Sherman, Rei Kawakubo και Frank Gehry. Φυσικά, αφού οι τσάντες και τα αξεσουάρ του project θα διατίθενται για λίγους μόνο μήνες, αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα.

«Φτιάξαμε μία καταπληκτική ομάδα ταλέντων- ιδιοφυιών, θα έλεγα. Ο κάθε ένας είναι από τους καλύτερους στο αντικείμενό του», είπε η Arnault στο WWD και συνέχισε: «Το μονόγραμμα είναι το επίκεντρο του οίκου μας, γι' αυτό το γιορτάζουμε κάθε μέρα. Αλλά πιστεύουμε ότι αυτό το project είναι πραγματικά ξεχωριστό, αφού οι προσωπικότητες που επιλέξαμε είναι ξεχωριστές και διαφορετικές μεταξύ τους». Οι τσάντες θα κυκλοφορήσουν, στις μπουτίκ Louis Vuitton, τον ερχόμενο Οκτώβριο και οι τιμές τους θα κυμαίνονται μεταξύ 2.000 και 4.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Karlito: το πιο hot αξεσουάρ του επόμενου χειμώνα μόλις παρουσιάστηκε