Made in Brazil: το νέο τεύχος κυκλοφόρησε με έναν Έλληνα να φιγουράρει σε αυτό

Made in Brazil: το νέο τεύχος κυκλοφόρησε με έναν Έλληνα να φιγουράρει σε αυτό

Λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στη Βραζιλία, κυκλοφόρησε το όγδοο τεύχος του Made in Brazil.

 

Σήμερα 3 Ιουνίου κυκλοφόρησε επίσημα το νέο τεύχος του περιοδικού Made In Brazil, που στοχεύει στο να διαφημίζει τις βραζιλιάνικες ομορφιές -και ειδικότερα τους Βραζιλιάνους- διεθνώς. Αυτό, όμως, το όγδοο τεύχος είναι λίγο διαφορετικό.

Φυσικά στο επίκεντρο βρίσκονται και πάλι Βραζιλιάνοι μοντέλα στα καλύτερα τους, αλλά όχι μόνο. Με τον τίτλο «International Issue» το Made In Brazil ανοίγει τους ορίζοντές του και φιλοξενεί στις περισσότερες από 200 σελίδες του για πρώτη φορά μοντέλα από όλον τον κόσμο, ανάμεσά τους και από την Ελλάδα.

Μερικά από τα πιο ελπιδοφόρα νέα πρόσωπα του modeling, όπως οι Harvey James, John Todd, Matt Mcglone και Ronald Epps πόζαραν μαζί με μεγάλα ονόματα όπως οι Garrett Neff, David Agbodji, Chad White και Tobias Sorensen στο φακό διάσημων φωτογράφων και το αποτέλεσμα φυσικά είναι εντυπωσιακό, πιστό στο πνεύμα του περιοδικού, αλλά με διεθνή χαρακτήρα. Στο cast συμπεριλαμβάνεται και ο Στέφανος Μηλάτος που έχουμε δει να περπατά στο fashion show του Givenchy μεταξύ άλλων, ενώ πρόσφατα φωτογραφήθηκε για το V magazine από τον Steven Klein.

Μπορείτε να παραγγείλετε το δικό σας αντίτυπο εδώ, αλλά και να πάρετε μια πρώτη γεύση από τα παρασκήνια μια Made In Brazil φωτογράφησης.

{vimeo}96904502{/vimeo}