Karlie Kloss: «Το modeling δεν είναι επάγγελμα»

Karlie Kloss: «Το modeling δεν είναι επάγγελμα»

Το supermodel δεν παίρνει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά

Μπορεί να μεσουρανεί στον κόσμο του modeling από την τρυφερή ηλικία των 15, αλλά η Karlie Kloss, όπως υποστηρίζει, δεν θεωρεί ότι κάνει καριέρα. Το supermodel μίλησε στο Into the Gloss για την δουλειά της, αλλά και για το πρότυπο ομορφιάς το οποίο εκπροσωπεί.

«Συμπεριφέρομαι στον εαυτό μου περισσότερο σαν να είμαι αθλήτρια, παρά μοντέλο. Μου αρέσει να φτάνω τον εαυτό μου στα άκρα, και όσον αφορά το σώμα και το μυαλό μου», είπε. «Βέβαια, δεν είμαι επαγγελματίας αθλήτρια, ούτε χορεύτρια, ούτε τίποτα. Ποτέ δεν θεώρησα το modeling πραγματικό επάγγελμα. Έχω ακόμη να ξεκαθαρίσω ποια είναι η δουλειά μου στην πραγματικότητα αλλά, ναι, το modeling είναι μία ευχάριστη και αστεία ασχολία».


Ως ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα, τα τελευταία χρόνια, η Kloss έχει την φήμη της άψογης επαγγελματία αλλά, όπως λέει, αυτό δεν είναι αποτέλεσμα ιδιαίτερης προσπάθειας από μέρους της. «Ξέρω ότι είμαι μέρος ενός προτύπου που βλέπουν τα νεότερα κορίτσια και, γι' αυτό τον λόγο, θέλω να είμαι περήφανη για αυτό που κάνω. Παρότι, στην βιομηχανία της μόδας, υπάρχει ένα περίεργο στερεότυπο για το τι σημαίνει "υγιές πρότυπο". Νιώθω πιο υγιής και πιο όμορφη όταν φροντίζω τον εαυτό μου. Και αυτό ισχύει για κάθε έκφανση της ζωής μου- από τα προϊόντα που μπορεί να βρίσκονται στο ράφι του μπάνιου μου, μέχρι την σωστή διατροφή και την συστηματική άσκηση».