«Η εγκυμοσύνη μού στοίχισε την δουλειά μου»: Ποιο supermodel έκανε αυτή την δήλωση;

«Η εγκυμοσύνη μού στοίχισε την δουλειά μου»: Ποιο supermodel έκανε αυτή την δήλωση;

Η ξανθιά καλλονή μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην δουλειά της αλλά και το πώς ξαναβρήκε την φόρμα της

Για πολλά, γνωστά μοντέλα η εγκυμοσύνη δεν έχει αποτελέσει εμπόδιο στο να συνεχίσουν την καριέρα τους- μερικά πρόχειρα, ζωντανά παραδείγματα είναι και οι Miranda Kerr, Gisele Bündchen, Alessandra Ambrosio και Doutzen Kroes.

Για την Lara Stone, όμως, τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα, όπως παραδέχτηκε η ίδια σε συνέντευξή της στην Evening Standard. Το μοντέλο αποκάλυψε ότι, όταν ήταν 3 μηνών έγκυος στο πρώτο της παιδί, έχασε μία δουλειά, γιατί ο πελάτης θεώρησε ότι ήδη είχε πάρει πολύ βάρος. «Είχα αναστατωθεί πολύ τότε. Ακόμα δεν είχα κάνει ούτε το υπερηχογράφημα του πρώτου τριμήνου και ένιωθα πολύ ευάλωτη για τα πάντα. Δεν είχα δουλειά. Και αυτό ήταν- αποφάσισα ότι έπρεπε να ξεχάσω τα πράγματα όπως τα ήξερα- τον τρόπο ζωής μου», είπε.

stone mesa

Το 30χρονο μοντέλο παραδέχτηκε ότι φόρεσε ρούχα εγκυμοσύνης από την 11η εβδομάδα της κύησης καθώς και ότι, μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού, τον Μάιο του 2013, δυσκολεύτηκε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. «Μόλις το μωρό γεννήθηκε, θυμάμαι ότι σκεφτόμουν "Τι στο καλό συμβαίνει; ". Τα μπράτσα μου δεν χωρούσαν στα πουλόβερ μου. Τα τζίν μου δεν ανέβαιναν πάνω από τα γόνατά μου, και δεν έβρισκα κανένα σουτιέν που να μου κάνει», ειπε.

Μπορεί η Stone να ξαναβρήκε τον παλιό, καλό της εαυτό, με την βοήθεια του trainer James Duigan και την εταιρείας έτοιμων γευμάτων Detox Kitchen αλλά, όπως λέει, ακόμα αντιμετωπίζεται με καχυποψία από τους πιθανούς εργοδότες της. «Έχω κάνει κάποια ραντεβού γιατί, όταν ακούν τα περί εγκυμοσύνης, φρικάρουν λίγο. Θέλουν να δουν αν χωράς στα ρούχα τους».

Διαβάστε ακόμα:
Karlie Kloss: «Το modeling δεν είναι επάγγελμα»
Charlize Theron: Οι red carpet εμφανίσεις, η αυτοπεποίθηση και οι μέρες του modeling