Τι κάνει η Stella McCartney με την Angelina Jolie;

Τι κάνει η Stella McCartney με την Angelina Jolie;

Η fashion designer ενώνει τις δυνάμεις της με την superstar, και μαζί βοηθούν τα παιδιά- θύματα του πολέμου

Με τον φιλανθρωπικό οργανισμό War Child, που βοηθάει παιδιά- θύματα του πολέμου, συνεργάζεται η Stella McCartney, σε ένα καλλιτεχνικό project με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου, για τον τρόπο που ο πόλεμος επηρεάζει την αίσθηση ασφάλειας των παιδιών. Την ανακοίνωση της συνεργασίας, η McCartney έκανε στο χθεσινό Global Summit To End Sexual Violence in Conflict , που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, με οικοδέσποινα την Angelina Jolie.

Το project της σχεδιάστριας, ονόματι Draw Me To Safety, απευθύνεται σε παιδιά από 8 έως 15 ετών, σε χώρες που έχουν επηρεαστεί από πολέμους. Στα παιδιά θα ζητηθεί να δημιουργήσουν έργα τέχνης, βασισμένα στην ερώτηση: «Τι σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς;». Με σημεία αναφοράς τα έργα, η McCartney θα δημιουργήσει ένα fashion item, τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου θα διατεθούν εξ' ολοκλήρου στον οργανισμό War Child.

«Το project αφορά όλους εμάς που συμπαραστεκόμαστε στα παιδιά που επηρεάζονται από τις διαμάχες. Τα παιδιά βλέπουν τον κόσμο με διαφάνεια και ειλικρίνεια. Η War Child UK και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να μοιραστούμε την ματιά τους μέσω της τέχνης και, με αυτό τον τρόπο, να κάνουμε τον σκοπό γνωστό στον κόσμο, ενθαρρύνοντας τον να στηρίξει τον σκοπό και να προστατεύσει τα παιδιά από τον πόλεμο», δήλωσε η McCartney σχετικά, στην βρετανική έκδοση της Vogue.

Διαβάστε ακόμα:
Τα επικίνδυνα αξεσουάρ της Angelina Jolie
H Cameron Diaz δεύτερη και καταϊδρωμένη:Ποια πρωτοφόρεσε το μαύρο Stella McCartney φόρεμα;