Ξέρουμε τι θα φορέσεις το ερχόμενο Φθινόπωρο: Η παρουσίαση της συλλογής H&M Studio

Ξέρουμε τι θα φορέσεις το ερχόμενο Φθινόπωρο: Η παρουσίαση της συλλογής H&M Studio

Το Queen είδε από κοντά τις προτάσεις του σουηδικού brand για τη σεζόν που έρχεται

Είναι αλήθεια ότι το shopping είναι μία από τις αγαπημένες μας ασχολίες- πόσο μάλλον όταν αυτό περιλαμβάνει fashion items που συμβαδίζουν με τα πιο hot trends, στις πιο προσιτές τιμές. Έτσι, κάθε πρόσκληση από τα -αγαπημένα όλων- H&M είναι μία ευχάριστη έκπληξη. Έτσι, όταν μάθαμε ότι το απόγευμα της Τετάρτης θα βρισκόμασταν στο showroom του brand, στο κέντρο της Αθήνας για να δούμε από κοντά την συλλογή για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014, δεν μπορούσαμε παρά να ανυπομονούμε.

Οι δημιουργίες της συλλογής που παρουσιάστηκαν, για πρώτη φορά, στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, τράβηξαν αμέσως την προσοχή μας (ακόμα και από την συγκλονιστική θέα του χώρου), αφού αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή τα urban chic κομμάτια, που συνδυάζουν την ανεπιτήδευτη κομψότητα και την θηλυκότητα, με το ανδρόγυνο στοιχείο. Looks για εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ, με τα ντραπέ τοπ και τα φορέματα να συνδυάζονται με τα biker jackets και τα ανδρικά blazers. Με μεγάλη μας χαρά υποδεχτήκαμε την επιστροφή του φορέματος-κομπινεζόν ως βασικού κομματιού- είτε από μόνο του, είτε ως στοιχείο των layered looks. Οι φάσες και οι μπορντούρες του, συνδυάζονται υποδειγματικά με τα «αυστηρά» κομμάτια- δάνεια από την αντρική γκαρνταρόμπα, με τα καλοραμμένα σακάκια να κλέβουν την παράσταση και να δημιουργούν την τέλεια αντίθεση. Το νέο κοστούμι συνδυάζεται με ντραπέ τοπ για extra πόντους σαγήνης , ενώ το νέο φάρδος στα παντελόνια, συχνά με τελειώματα από λεπτομέρειες σμόκιν, δίνει ένα νέο αέρα στη μόνιμη, βραδινή κομψότητα.

«Μου αρέσει πολύ η ελευθερία επιλογής και το μποέμ πνεύμα της H&M Studio για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2014. Τα πάντα έχουν να κάνουν με θηλυκά κομμάτια, γεμάτα κομψότητα και κέφι, που φοριούνται με άποψη», δήλωσε η Ann-Sofie Johansson, Head of Design, New Development, για την συλλογή που δημιούργησε για το σουηδικό brand. Βλέποντας τα ρούχα από κοντά (να πούμε σε αυτό το σημείο ότι έχουμε ερωτευτεί το κόκκινο παντελόνι σε ίσια γραμμή από γυαλιστερό δέρμα), όσο κι αν νιώθουμε ότι το Καλοκαίρι είναι ακόμα στις αρχές του, ανυπομονούμε να έρθει η 4η Σεπτεμβρίου, για να αποκτήσουμε, επιτέλους, τα μοναδικά κομμάτια της συλλογής.

Διαβάστε ακόμα:
Αυτή είναι η επόμενη συνεργασία των H&M που δεν περιμέναμε!
Τα H&M ντύνουν (και) το σπίτι μας, με τον πιο στυλάτο τρόπο!