The Blonde Salad: Η Chiara Ferragni μιλάει για την συνεργασία της με τον Louis Vuitton

The Blonde Salad: Η Chiara Ferragni μιλάει για την συνεργασία της με τον Louis Vuitton

Η διάσημη blogger μοιράζεται τα tips της για άψογες καλοκαιρινές εμφανίσεις

Όταν, το 2009, η Chiara Ferragni δημιούργησε το Blonde Salad δεν περίμενε ότι θα εξελισσόταν σε μία από τις μεγαλύτερες fashion bloggers του διαδικτύου. Πλέον, η Ferragni συνεργάζεται με κορυφαία brands και έχω πάνω από 2 εκατομμύρια followers στο Instagram ενώ είναι και δημιουργών της σειράς παπουτσιών με τ' όνομά της. Τελευταίο της project δεν είναι άλλο από την συνεργασία της με τον οίκο Louis Vuitton. Στα πλαίσια αυτού, η Ferragni μοιράζεται με τους fans του οίκου, το φωτογραφικό της ημερολόγιο (το οποίο απαθανατίζει ο φίλος της, Andrew), για το λανσάρισμα της νέας τσάντας του οίκου, Lockit. Η blogger μίλησε στο Grazia σχετικά.

Τι πρέπει όλες οι γυναίκες να έχουν πάντα στην τσάντα τους;
«Μου αρέσει να έχω μαζί μου όλα τα απαραίτητα: το iPhone μου, ένα lip- balm και τσίχλες»

Πόσες τσάντες έχεις; Αλλάζεις τσάντα συχνά;
«Δεν τις έχω μετρήσει ποτέ, αλλά σίγουρα είναι εκατοντάδες. Συνήθιζα να αλλάζω τσάντες κάθε μέρα, αλλά πλέον συνήθως κρατάω την ίδια για μερικές μέρες και θέλω να κρατάω τις αγαπημένες μου ολοένα και περισσότερο».


Ποια είναι τα αγαπημένα κομμάτια από την γκαρνταρόμπα σου, για την Lockit;
«Η νέα Lockit είναι τόσο μαλακή, άνετη και κομψή από μόνη της, που κάνει την διαφορά σε κάθε look. Μάλλον, το αγαπημένο μου είναι κάτι casual: τζιν, ένα λευκό t- shirt και slip- on παπούτσια».

Ποια είναι τα tips σου για το Καλοκαίρι;
«Περνάω περίοδο black & white οπότε μου αρέσει, είτε να τα συνδυάζω, είτε να προτιμώ total black ή white outfits. Μου αρέσει και το να φοράω χρώματα, αλλά πρέπει να είναι σοφιστικέ και να συνδυάζονται μεταξύ τους. Το denim είναι ένα ακόμα must! Οι νέες αφίξεις στην γκαρνταρόμπα μου είναι -φυσικά- η Lockit, τα Birkenstock και ένα vintage Levi's 501».