Kendall Jenner: Η στυλάτη αδερφή Kardashian, στην καμπάνια του Givenchy (PHOTO)

Kendall Jenner: Η στυλάτη αδερφή Kardashian, στην καμπάνια του Givenchy (PHOTO)

Όλα δείχνουν πως είναι η χρονιά της 19χρονης fashionista

Ο γάμος της διάσημης αδερφής της, Kim Kardashian, με τον Kanye West, δεν κατάφερε να επισκιάσει το άστρο της Kendall Jenner- της μικρής αδερφής της διάσημης οικογένειας, που εξελίσσεται σε αρκετά αξιόλογη fashionista. Πρώτα, η 19χρονη τηλεπερσόνα έκανε το ντεμπούτο της στο modeling, ξεκινώντας από το catwalk του show του Marc Jacobs ενώ, στη συνέχεια, βρέθηκε, στο τελευταίο fashion week στο Παρίσι, όπου συμμετείχε στα shows των Chanel και Givenchy ενώ, με τα καλύτερα λόγια για το fashion sense της, μίλησε η στυλίστρια και editor του περιοδικού LOVE, Katie Grand. Με όλα αυτά στο βιογραφικό της, ήταν αναμενόμενο η Kendall να «κλείσει» και την πρώτη της καμπάνια- και μάλιστα, όχι με έναν οποιοδήποτε οίκο. Η κόρη της Kris και του Bruce Jenner πρωταγωνιστεί στην φωτογράφηση για την συλλογή του οίκου Givenchy για το Φθινόπωρο του 2014.

kendall mesa

Η Kendall, σε ρόλο μοντέλου, φωτογραφήθηκε δίπλα σε άλλα διάσημα πρόσωπα του οίκου, όπως οι Jamie Bouchert και Mariacarla Boscono. Την φωτογράφηση έκαναν οι Mert & Marcus, οι οποίοι έμειναν πιστοί στο «σκοτεινό» ύφος των δημιουργιών του Riccardo Tisci.

Πάντως, αυτή η συνεργασία δεν είναι μη αναμενόμενη, αφού ο διευθυντής του Givenchy είναι στενός φίλος της οικογένειας Kardashian αλλά και ο σχεδιαστής του νυφικού της Kim. Παρόλα αυτά, σίγουρα η καμπάνια αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την πορεία της Kendall στον κόσμο της μόδας, αλλά και την απόδειξη ότι αυτή είναι η πιο στυλάτη από τις διάσημες αδερφές της.

Διαβάστε ακόμα:
Αναστέναξε το κόκκινο χαλί με αυτή την εμφάνιση. Μήπως κάτι ξέχασε να βάλει η νεαρή star;
H Kendall Jenner ποζάρει topless! Ανεβαίνουν οι μετοχές της στο modeling