Anna Wintour: Η γυναίκα- θρύλος μοιράζεται την σοφία της για μία επιτυχημένη καριέρα

Anna Wintour: Η γυναίκα- θρύλος μοιράζεται την σοφία της για μία επιτυχημένη καριέρα

Η πανίσχυρη editor in chief της Vogue μίλησε σε εκκολαπτόμενους fashion designers

Στους φοιτητές του fashion τμήματος του Central Saint Martins μίλησε η Anna Wintour την περασμένη Παρασκευή, σε μία συζήτηση- συνέντευξη με την γνωστή Βρετανίδα editor, Suzy Menkes.

Όπως, η fashion industry αντιλαμβάνεται ολοένα και περισσότερο, τα τελευταία χρόνια, οι resort και pre- fall συλλογές είναι αυτές που εξασφαλίζουν την μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία στους σχεδιαστές, πράγμα που επιβεβαίωσε και η Σιδηρά Κυρία της Vogue. «Η αλήθεια είναι ότι, 80 τοις εκατό των κομματιών που πωλούνται στις μπουτίκ, προέρχεται από τις mid- season συλλογές. Μην τις αγνοείτε, γιατί είναι κάτι που θα βοηθήσει να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας», είπε.

Η Wintour εξήγησε, ακόμα, ότι, σημαντικό ρόλο για να επιτύχει κανείς στον χώρο της μόδας, είναι η προσωπικότητα. «Στον σημερινό κόσμο, πρέπει να είσαι διαδραστικός. Πρέπει να μπορείς να προωθείς τον εαυτό σου. Να ξέρεις πώς να επικοινωνήσεις το όραμά σου, τον στόχο σου και τα "πιστεύω" σου», συμβούλευσε τους παρευρισκόμενους, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα τους κάνει καλό να βιαστούν να λανσάρουν την δική τους επιχείρηση. «Πιάστε μία δουλειά. Μάθετε την δουλειά από έναν σχεδιαστή που θαυμάζετε, μην βιάζεστε».

Διαβάστε ακόμα:
Ποιες είναι οι ισχυρότερες γυναίκες στο χώρο της μόδας;
Anna Wintour και Sarah Jessica Parker μιλάνε για τους πιο κακοντυμένους άντρες του Met Bal