Τα μυστικά του στυλ της Rachel Zoe

Τα μυστικά του στυλ της Rachel Zoe

Η στυλίστρια των stars για τα summer must-haves, τα trends που δεν θα υιοθετούσε ποτέ και πολλά άλλα

Κατά πάσα πιθανότητα ήδη ξέρετε ποια είναι η Rachel Zoe αφού, εκτός από στυλίστρια των πιο hot stars του Hollywood, έχει το δικό της reality αλλά και τον fashion οίκο με το όνομά της. Με τέτοιο βιογραφικό, είναι αναμενόμενο, οι fashion συμβουλές της να αποτελούν αντικείμενο του ενδιαφέροντος κάθε ανθρώπου που ασχολείται με την εικόνα και την εμφάνισή του. Η Zoe μοιράστηκε, με την Huffington Post, τα μυστικά του στυλ της.

Τα must- haves του καλοκαιριού:
«Είναι αστείο. Πιστεύω ότι οι κανόνες της μόδας υπάρχουν για να τους καταργούμε. Για να γίνω πιο συγκεκριμένη, πάντα αγαπώ ένα ωραίο, ξύλινο ψηλοτάκουνο ή ένα wedge. Όπως και ένα ζευγάρι gladiator σανδάλια. Λατρεύω ένα καλό ζευγάρι θηλυκές γόβες γιατί πιστεύω ότι θα το φορέσουμε όλο τον χρόνο, οπότε αξίζει να επενδύσουμε. Και, προφανώς, αγαπώ τα φλοράλ sundresses, τα έντονα prints και ένα καλό, cropped, δερμάτινο jacket που φοριέται πάνω από τα πάντα. Μου αρέσει ακόμα ο συνδυασμός μίας open- toe μπότας με ένα φόρεμα ή με κοντή φούστα. Πιστεύω ότι θα κάνει το αποτέλεσμα πολύ μοντέρνο».

Ποια trends δεν θα υιοθετούσε ποτέ η ίδια:
«Δεν μου πολυαρέσουν οι neon αποχρώσεις. Δεν είμαι fan των μικροσκοπικών mini- δεν τα φοράω ποτέ. Ούτε καυτά σορτσάκια- δεν είναι το στοιχείο μου».

Ποιο είναι το fashion item στο οποίο αξίζει να επενδύσουμε:
«Πιστεύω ότι εξαρτάται από τις προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής του καθενός αλλά, όσο κλισέ κι αν ακούγεται, είναι καλό να επενδύει κανείς σε μία καλή τσάντα αφού θα την κρατήσει για πάρα πολύ καιρό. Δεν διστάζω να ξοδέψω χρήματα σε τσάντες, γιατί τις κρατάω κάθε σεζόν. Το ίδιο ισχύει και για τα παπούτσια. Ένα πολύ καλό ζευγάρι, όχι υπερβολικά trendy, θα κρατήσει για πάντα. Και, φυσικά, τα κοσμήματα. Σε αυτά τα τρία αξίζει κανείς να επενδύει πάντα».

Είναι πιο δύσκολο να ντύνει γυναίκες με καμπύλες;
«Όχι. Ντύνω γυναίκες κάθε μεγέθους, και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, ενίοτε. Δεν πιστεύω ότι είναι δυσκολότερο. Το μόνο που διαφοροποιεί τα πράγματα είναι ότι δεν μπορούν να φορέσουν δείγματα (γιατί φτιάχνονται σε μικρά μεγέθη), οπότε δεν έχουν πολλές επιλογές από αυτή την άποψη. Εκτός από αυτό, όχι».