Giorgio Armani: Γιατί τα έβαλε με τον Ιταλό πρωθυπουργό;

Giorgio Armani: Γιατί τα έβαλε με τον Ιταλό πρωθυπουργό;

Ο μεγάλος σχεδιαστής κρίνει τις εμφανίσεις του Matteo Renzi- και όχι με τον πιο επιεική τρόπο

Από τον Karl Lagerfeld το περιμέναμε, από τον Giorgio Armani μας ήρθε. Ο βετεράνος Ιταλός σχεδιαστής αποφάσισε να ασχοληθεί με το στυλ του πρωθυπουργού της χώρας του, μιλώντας στο Reuters. Αφορμή, μία εμφάνιση του Matteo Renzi, ο οποίος στα 30 του έγινε ο νεότερος πρωθυπουργός της Ιταλίας, χωρίς γραβάτα.

«Δεν είναι ωραίο να το παίζες νέος. Εγώ στη θέση του θα φορούσα γραβάτα. Ένα πουκάμισο με γραβάτα έχει κάτι σέξι», είπε ο 79χρονος σχεδιαστής, ο οποίος δε δίστασε να συμβουλεύσει τον πολιτικό να προσέχει τις ενδυματολογικές επιλογές του αφού τον χαρακτήρισε «παχουλό». «(Θα τον συμβούλευα να φοράει) Όσο λιγότερα επίκαιρα κομμάτια γίνεται. Να τροποποιεί τα ρούχα του λίγο, χωρίς, όμως, να τα κάνει πολύ εφαρμοστά», είπε.

Παρά τα αιχμηρά του σχόλια, βέβαια, ο Armani αναγνώρισε στον Renzi και ένα ελαφρυντικό. «Από δήμαρχος της Φλωρεντίας έπρεπε, ξαφνικά, να μάθει να είναι πρωθυπουργός. Τα έχει καταφέρει πολύ καλά», συμπλήρωσε. Σκεφτείτε, μόνο, αν ο Armani δεν θεωρούσε ότι ο Renzi τα έχει καταφέρει, τι θα έλεγε.

Διαβάστε ακόμα:
O Giorgio Armani αγαπάει την έβδομη τέχνη