Η τελευταία εμμονή της Courtney Love δεν είναι αυτή που φαντάζεστε

Η τελευταία εμμονή της Courtney Love δεν είναι αυτή που φαντάζεστε

Η διάσημη μιλάει για τη νέα της εξάρτηση

Αν και η Courtney Love έχει περάσει πολλά χρόνια της ζωής της παλεύοντας με τις εξαρτήσεις της, η νέα εμμονή της Courtney Love είναι πολύ πιο «αθώα» απ' ότι θα περιμέναμε. Η rocker παραδέχτηκε, σε συνέντευξή της στο Style.com ότι, πλέον, περνάει αρκετό χρόνο κάνοντας online shopping και, μάλιστα, αποκάλυψε ότι είναι μία από τους κορυφαίους πελάτες του Net-A-Porter.

«Σιχαίνομαι το shopping, και γι' αυτό παραγγέλνω από το Net-a-Porter. Μία κοπέλα μου πήρε συνέντευξη για το online περιοδικό τους και μου είπε "Είσαι θρύλος στο Net- a-Porter. Είσαι μέσα στους 5 μεγαλύτερους πελάτες μας". Ζω για το Net- a- Porter», παραδέχτηκε.

Η τραγουδίστρια δήλωσε, βέβαια, ότι η άλλη εμμονή της αυτή την περίοδο –η ζάχαρη και τα τυριά-, θα την οδηγήσει να τροποποιήσει όλα τα πανάκριβα fashion items που αγοράζει από την διάσημη e- boutique, όταν χάσει τα περιττά κιλά της. «Σιχαίνομαι που παραγγέλνω ρούχα 42 νούμερο. Επενδύω χρήματα σε μεγάλα νούμερα και, κάθε φορά σκέφτομαι ότι θα πρέπει να τα πάω στη μοδίστρα, μόλις αδυνατίσω», είπε και συνέχισε λέγοντας ότι, η αύξηση του βάρους της την εμπόδισε από το να γίνει η επόμενη μούσα του Riccardo Tisci για τον οίκο Givenchy.

«Συνάντησα τον Riccardo στο lobby του ξενοδοχείου Ritz στο Παρίσι, και μου είπε ότι με ήθελε για μούσα του. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι, μούσες του Givenchy έχουν υπάρξει οι Audrey Hepburn και η Jackie O! Μετά πάχυνα! Και μετά έκανα Atkins, και δεν ήμουν πια χοντρή, άρα μπορούσα να φορέσω δείγματα. Όταν αυτό που διακυβεύεται είναι σημαντικό, μπορείς να χάσεις βάρος», είπε.