«Ορκίζομαι»! Αυτά είναι τα ψέματα που κάθε fashionista λέει χωρίς δισταγμό

«Ορκίζομαι»! Αυτά είναι τα ψέματα που κάθε fashionista λέει χωρίς δισταγμό

Μήπως κι εσείς «δεν έχετε τίποτα» να φορέσετε;

Όποιο κι αν είναι το στυλ τους, όσα χρήματα κι αν επενδύουν στις εμφανίσεις τους και όποια κι αν είναι τα ερεθίσματά τους, οι fashionistas έχουν, μεταξύ άλλων, και ένα κοινό: δεν διστάζουν –πολλές φορές, όχι συνειδητά- να πουν ψέματα σε σχέση με την γκαρνταρόμπα και τις ενδυματολογικές συνήθειές τους. Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα, και τι εννοούν, όταν τα ξεστομίζουν;

1) «Αυτά τα παπούτσια είναι τόσο άνετα»: Τα πόδια σας σάς έχουν πεθάνει, και έχουν γεμίσει φουσκάλες, αλλά προτιμάτε να πουλήσετε την ψυχή σας στον έξαποδώ, από το να παραδεχτείτε ότι τα υπέροχα δωδεκάποντά που φοράτε, σας κάνουν να νιώθετε σαν να υπομένετε βασανιστήρια.


2) «Δεν ακολουθώ τις τάσεις»: Σωστά. Μόνο που τα πράγματα που ψάξατε στο Google, πριν δέκα λεπτά είναι το «Πώς θα αποκτήσω φρύδια σαν της Cara Delevingne», και «Πώς θα συνδυάσω το cropped top».


3) «Κάνω οικονομίες. Δεν θα κάνω shopping»: Το εννοείται απόλυτα, μέχρι να ανακαλύψετε στο Outnet το jumpsuit της Stella McCartney που είχατε ερωτευτεί την περασμένη σεζόν.


4) «Το outfit μου είναι Isabel Marant»: Εντάξει, ίσως είναι Isabel Marant for H&M, μην ντρέπεστε.


5) «Μία τσάντα αξίας 5.000 ευρώ, είναι επένδυση»: Σύμφωνα με μερικούς πρόχειρους υπολογισμούς, αν την κρατάτε κάθε μέρα, για τα επόμενα τρία χρόνια, θα σας στοιχίσει περίπου 4.5 ευρώ την ημέρα. Το αφεντικό τρελάθηκε, σαν να λέμε.


6) «Αυτή τη σεζόν θα φορέσω πολλά έντονα χρώματα»: Προσπαθείτε να ενσωματώσετε, στις καθημερινές σας εμφανίσεις τα παστές και τις neon αποχρώσεις αλλά, για κάποιο λόγο, καταλήγετε, για ακόμα μία φορά, σε total black outfits. Το κόκκινο κραγιόν δεν πιάνεται.


7) «Είμαι στο δρόμο»: Ακόμα δεν έχετε επιλέξει ούτε τα αξεσουάρ σας, πάρτε απόφαση ότι αποκλείεται να φτάσετε στον προορισμό σας στην ώρα σας.


8) «Είμαι ολιγαρκής»: Ναι, το μόνο που χρειάζεστε είναι φαγητό, νερό, και αυτά τα νέα ψηλοτάκουνα Jil Sander που έχετε βάλει στο μάτι εδώ και καιρό.


9) «Δεν έχω τίποτα να φορέσω»: Το πιο κλασικό, πιο διαχρονικό ψέμα των fashionistas όλου του κόσμου.

Διαβάστε ακόμα:
Τα 5 prints poυ θα φορέσετε σε όλη σας την ζωή
Τα 9 + 1 προτερήματα του να έχεις μία stylish αδερφή