Cara Delevingne: Την πήρε ο ύπνος κατά τη διάρκεια συνέντευξης. Τι απάντησε η ίδια;

Cara Delevingne: Την πήρε ο ύπνος κατά τη διάρκεια συνέντευξης. Τι απάντησε η ίδια;

Το –καθόλου κολακευτικό- δημοσίευμα για το supermodel και η απάντηση μέσω Twitter

Σε όποιον την παρακολουθεί, στα social media, είναι γνωστό ότι η Cara Delevingme έχει αδυναμία στον ύπνο, αφού πολύ συχνά φωτογραφίζεται να κοιμάται, για λίγο, μεταξύ των υποχρεώσεών της. «Κάποιος πρόσφατα με ρώτησε αν θα ήταν καλή ιδέα να εκδώσει ένα βιβλίο με φωτογραφίες μου να κοιμάμαι, αφού είναι τόσο σύνηθες το φαινόμενο», έχει δηλώσει η ίδια στην αμερικανική Vogue.

Η συνήθειά της, όμως, όπως όλα δείχνουν έβαλε την Delevingne σε μπελάδες αφού, η δημοσιογράφος, Plum Sykes, έγραψε, στην βρετανική Vogue, ότι το μοντέλο αποκοιμήθηκε δύο φορές κατά την διάρκεια προγραμματισμένης τους συνέντευξης. «Πρώτα, έφτασε αργοπορημένη, αφού είχε παρακοιμηθεί. "Πάντα ξυπνάω δέκα λεπτά πριν να πρέπει να παραβρεθώ οπουδήποτε", εξήγησε, προτού προτείνει να ξεκινήσουμε την συνέντευξή μας (που θα κρατούσε μία ημέρα) με ένα μασάζ, ώστε να "χαλαρώσει" για τις ερωτήσεις», έγραψε η Sykes και συμπλήρωσε ότι, η 21χρονη καλλονή αποκοιμήθηκε κατά την διάρκεια του μασάζ και δεν ξυπνούσε με τίποτα, παρά μόνο όταν ο χρόνος για την συνέντευξη είχε τελειώσει. «"Λυπάμαι τόσο πολύ! Με παίρνει ο ύπνος παντού", μου είπε!». Στην συνέχεια, η κειμενογράφος μίλησε και με τον Tim Walker, ο οποίος ήταν ο φωτογράφος πίσω από πολλές καμπάνιες του οίκου Mulberry με πρωταγωνίστρια την Βρετανίδα. «Σε όλες τις φωτογραφήσεις που έχουμε κάνει, την έχει πάρει ο ύπνος... Σε μία για τον Mulberry κοιμόταν για 7 ώρες», δήλωσε ο φωτογράφος. Στην πορεία, βέβαια, αυτό που εξαγρίωσε την κειμενογράφο ήταν το γεγονός ότι, το βράδυ πριν την συνέντευξη, η Cara ήταν έξω και διασκέδαζε, μέχρι τις 5 το πρωί με την Lily Allen.

Πάντως, το supermodel, δεν το άφησε να περάσει έτσι. Αφού διάβασε την συνέντευξη, η Delevingne αποφάσισε να υπερασπιστεί τον εαυτό της, μέσω Twitter, γράφοντας ότι, καταρχήν, το θέμα της Sykes έχει πολλές ανακρίβειες. «Γιατί λένε τόσα ψέματα οι άνθρωποι της fashion industry; Θέλουν να σε δουν να αποτυγχάνεις. Τι έγινε η αλληλεγγύη;», έγραψε, καταρχήν, για να συνεχίσει, «Είναι χειρότερο όταν τα βάζεις με ανθρώπους που έχουν όλη την εξουσία, γιατί είσαι αδύναμος. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι δουλεύω πολύ σκληρά και το να "αποκοιμηθώ" είναι η απόδειξη ότι, καμία φορά το παρακάνω με την δουλειά. Ζητάω συγνώμη που είμαι τόσο φιλόδοξη», είπε.

Διαβάστε ακόμα:
Είναι επίσημο: Η Cara για τα Topshop
H Cara Delevingne δεν θα άφηνε την κόρη της να γίνει μοντέλο