Rimowa: Το κορυφαίο luggage brand κατακτά και την Ελλάδα

Rimowa: Το κορυφαίο luggage brand κατακτά και την Ελλάδα

Η RIMOWA, διεθνώς αναγνωρισμένη ως η πρωτοπόρος εταιρεία στο σχεδιασμό αποσκευών πολυτελείας, αποτελεί το αγαπημένο brand όλων των έμπειρων ταξιδιωτών, με τις αποσκευές και τα cases της να ξεχωρίζουν χάρη στην αισθητική, την υψηλή ποιότητα και την άψογη λειτουργικότητα τους. Συνδυάζοντας μοναδικά κομψότητα και στυλ, η RIMOWA διαμορφώνει ένα αξεπέραστο design που την καθιστά το style symbol των jet setters.

Η «Rolls Royce των ταξιδιωτικών αποσκευών», όπως την αποκαλούν τα διεθνή ΜΜΕ, χαρακτηρίζεται από την ιδιαίτερα σταθερή και ελαφριά κατασκευή των αποσκευών της που δημιουργούνται χειροποίητα από αλουμίνιο και πολυάνθρακα. Η δοκιμασμένη ανθεκτικότητα τους εξασφαλίζει τη διατήρηση του design τους, έχοντας καθιερωθεί ως το must-have κάθε frequent traveller. Η συλλογή της RIMOWA αποτελείται από 11 ξεχωριστές σειρές & 200 είδη που ικανοποιούν όλες τις διαφορετικές ανάγκες των ταξιδιωτών: Salsa, Salsa Air, Salsa Deluxe, Bolero, Limbo, Bossa Nova, Attaché Pilot, Topas, Topas Titanium, Topas Stealth & Classic Flight.

Οι αποσκευές RIMOWA έχουν κερδίσει την προτίμηση των μεγαλύτερων διεθνών trendsetters και αποτελεί σταθερή επιλογή των stars όπως η Jessica Alba, η Alessandra Ambrosio, ο Ryan Gosling, ο Joshua Jackson, ο Ronan Keating, η Diana Kruger, η Bar Refaeli, ο Christian Slater και η Kate Upton που δεν αποχωρίζονται ποτέ τον πιο πολύτιμο travel partner τους!