Η Gwen Stefani κάνει comeback στο New York Fashion Week

Η Gwen Stefani κάνει comeback στο New York Fashion Week

Μετά από απουσία 3 χρόνων, η celebrity ετοιμάζεται να παρουσιάσει, ξανά, τις δημιουργίες της

Τον Σεπτέμβριο, η Gwen Stefani επιστρέφει στις πασαρέλες της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης, μετά από τρία χρόνια απουσίας. Τελευταία φορά που είδαμε, την διάσημη τραγουδίστρια και σχεδιάστρια να παρουσιάζει τις δημιουργίες του label της, L.A.M.B., στο fashion week του Μεγάλου Μήλου, ήταν το 2011, όταν, μάλιστα, στην υπόκλισή της, η frontwoman των No Doubt, εμφανίστηκε με τον γιο της, Kingston.

Μιλώντας στο Elle.com, η Stefani εξήγησε, σχετικά με την απουσία της: «Ο μόνος λόγος που δεν παρουσίασα τίποτα, τα τελευταία χρόνια, είναι επειδή το fashion week λαμβάνει χώρα τις ημέρες που ξεκινούν σχολείο τα παιδιά μου. Σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να πάω στην εβδομάδα μόδας και να χάσω την πρώτη μέρα του παιδιού μου στο νηπιαγωγείο».

Η διάσημη ξανθιά, που γέννησε τον τρίτο γιο της, Apollo, τον περασμένο Φεβρουάριο, νιώθει τυχερή αφού, «φέτος, δεν πέφτουν ταυτόχρονα, οπότε μπορώ να βρεθώ και στα δύο γεγονότα». Πρόσφατα, τα L.A.M.B., τα οποία η Stefani ίδρυσε το 2004, συνεργάστηκαν με το underwear brand, Hanky Panky, σε μία σειρά εκκεντρικών Lingerie. Τι να περιμένουμε ότι θα δούμε, μετά από τόσο καιρό, στο catwalk; Υπομονή, ο Σεπτέμβριος δεν είναι μακριά.

Διαβάστε ακόμα:
Απίστευτο: Δείτε το σώμα της Gwen Stefani, μόλις... 7 εβδομάδες μετά τη γέννα!
Tότε ήταν «στρουμπουλή», άγνωστη και μεγάλη φαν του Sting! Την αναγνωρίζετε;