Roberto Cavalli, το club: το νέο εγχείρημα του σχεδιαστή, είναι γεγονός

Roberto Cavalli, το club: το νέο εγχείρημα του σχεδιαστή, είναι γεγονός

Ο εκκεντρικός 73χρονος επεκτείνει κι άλλο την αυτοκρατορία του

Είναι γνωστή η αγάπη του Roberto Cavalli για τις extravagant απολαύσεις, η οποία και αποτελεί την κινητήριο δύναμη του σχεδιαστή, να επεκτείνει την επιχείρησή του, από fashion οίκο σε lifestyle brand.

Ένα νέο εστιατόριο, στην Ibiza είναι το νέο εγχείρημα του σχεδιαστή το οποίο αναμένεται να γίνει « προορισμός celebrities και κοσμικών». Οι επισκέπτες του χώρου θα μπορούν να απολαύσουν την βότκα με την υπογραφή του σχεδιαστή, κρασιά από το οινοποιείο της οικογένειάς του, και cocktails, σε έναν χώρο διακοσμημένο με υφάσματα με τα χαρακτηριστικά animal prints Cavalli.

«Το Cavalli Club της Ibiza είανι πλέον γεγονός. Με ένα εστιατόριο και ένα lounge όπου μπορεί κανείς να περάσει ένα ευχάριστο βράδυ με την παρέα του, ακούγοντας ωραία μουσική και δοκιμάζοντας τα νόστιμα πιάτα που ετοιμάστηκαν με πάθος και αγάπη», ήταν η ανακοίνωση του σχεδιαστή σχετικά. Το εστιατόριο της Ibiza είναι η τελευταία προσθήκη του Cavalli στον χώρο της φιλοξενίας, αφού ο εκκεντρικός Ιταλός έχει ήδη café στην Φλωρεντία και το Saint Tropez, αλλά και bars στο Μιλάνο, το Ντουμπάι, την Βηρυτό και το Νέο Δελχί.

Διαβάστε ακόμα:
Roberto Cavalli: Πωλείται ο ιταλικός οίκος;
Ο Roberto Cavalli έχει βαρεθεί τους celebrities