Απλά θεός: Υποδυόταν τον στυλίστα του Johnny Depp για να παίρνει δωρεάν ρούχα

Απλά θεός: Υποδυόταν τον στυλίστα του Johnny Depp για να παίρνει δωρεάν ρούχα

Ο δαιμόνιος νεοϋορκέζος πιάστηκε σαν το ποντίκι στη φάκα

Ο David Tripp, fashion blogger από τη Νέα Υόρκη, κατηγορείται για υπεξαίρεση και απάτη, αφότου πήρε ρούχα και αξεσουάρ αξίας χιλιάδων δολαρίων, από διάφορες μπουτίκ του Μεγάλου Μήλου, ισχυριζόμενος ότι είναι ο στυλίστας του Johnny Depp αλλά και του frontman των Killers, Brandon Flowers.

Σύμφωνα με τους New York Times ο δαιμόνιος blogger κατάφερε να ξεγελάσει υπεύθυνους μεγάλων brands, όπως τα Jil Sander, Carven και Marc Jacobs- μάλιστα, στις 28 Απριλίου ο Tripp πήρε, από την μπουτίκ Jil Sander στο SoHo, ρούχα και αξεσουάρ αξίας 5.841 δολαρίων. Οι υπάλληλοι της μπουτίκ δεν ζήτησαν ταυτότητα από τον πονηρό fashionista- αλλά η επίσκεψή του στην μπουτίκ του Marc Jacobs έμελλε να είναι μοιραία.

Ο υπάλληλος της μπουτίκ, Brian Britt, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα κατά το οποίο πληροφορήθηκε ότι ο στυλίστας του Brandon Flowers θα επισκεπτόταν την μπουτίκ, για να μαζέψει κάποια ρούχα για τον πελάτη του. «Ο τύπος ήξερε τα ονόματα όλων των κομματιών της ready to wear σειράς, καθώς και τις αποχρώσεις στις οποίες κυκλοφορούν», είπε ο Britt. Και όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που ο υπάλληλος παρατήρησε ότι ο «στυλίστας» είχε γράψει λάθος το όνομα του «πελάτη» του. Ο Britt κάλεσε την αστυνομία, η οποία, αφότου ανακάλυψε την απάτη συνέλαβε τον Tripp.

Η ιστορία έληξε με την απελευθέρωση του Tripp από το κρατητήριο με εγγύηση. Ο blogger σχολίασε, στη σελίδα του στο διαδίκτυο ότι, «η ρητορική, γύρω από το όνομά μου, είναι σαφώς ανακριβής και με αδικεί».