Dapper Guilt: Μία νέα σειρά t- shirts με την υπογραφή ενός αεικίνητου δημιουργού

Dapper Guilt: Μία νέα σειρά t- shirts με την υπογραφή ενός αεικίνητου δημιουργού

To casual στα καλύτερά του

Ο Γαβριήλ Νικολαΐδης είναι ένας πολύ δημιουργικός άνθρωπος. Όταν δεν γράφει σε sites και περιοδικά που έχουν να κάνουν με την μόδα, την μαγειρική, την διακόσμηση και, γενικότερα ό,τι ομορφαίνει την καθημερινότητά μας, μαγειρεύει και φωτογραφίζει τις δημιουργίες του για το blog του, Cool Artisan.

Έτσι, όταν μάθαμε ότι ο ίδιος λάνσαρε την δική του σειρά t- shirts, χαρήκαμε ιδιαίτερα, ενώ οι προσδοκίες μας ήταν υψηλές- και, φυσικά, ικανοποιήθηκαν. Το όνομα του indie brand είναι Dapper Guilt, και τα κομμάτια της σειράς είναι souvenir αισθητικής με έμπνευση από το street style. Όλα τα κομμάτια κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Αθήνα από λευκό, φίνο, peigné 100% βαμβάκι που αγκαλιάζει το σώμα και είναι ότι πιο δροσερό και ανάλαφρο μπορούμε να φορέσουμε. Η πρώτη συλλογή των Dapper Guilt, μας κέρδισε με τα minimal μοτίβα και το smart typography που αναβαθμίζει καθημερινά looks στην πόλη ή τις διακοπές.

Θα τα βρείτε στο κατάστημα FORGET ME NΩΤ στην Πλάκα (Ανδριανού 100) ενώ, αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά, μπείτε στην σελίδα των Dapper Guilt στο Facebook.