Bαριά κουβέντα ξεστόμισες. Τι είπε η Elle MacPherson για την Kendall Jenner;

Bαριά κουβέντα ξεστόμισες. Τι είπε η Elle MacPherson για την Kendall Jenner;

Κάτι μάς λέει ότι το μοντέλο της οικογένειας Kardashian δεν θα χαρεί καθόλου όταν το μάθει

Στα 90's της κολλήσανε το παρατσούκλι «Το Σώμα», το οποίο η Elle MacPherson διατηρεί, 25 χρόνια αργότερα. Ποιο είναι, όμως, το μοντέλο, στο οποίο η ίδια θα κληροδοτούσε τον τίτλο, σήμερα;

«Ποια πιστεύω ότι έχει ωραία, αθλητικό σώμα, που να μου αρέσει; Θα έλεγα κάποια σαν την Gisele Bundchen», δήλωσε η MacPherson στην Huffington Post, και συνέχισε για την Βραζιλιάνα καλλονή: «Μου αρέσουν όλα όσα εκπροσωπεί σαν γυναίκα».

Τα τελευταία χρόνια, όπως εξομολογήθηκε η 50χρονη καλλονή, ασχολείται περισσότερο με τον εσωτερικό κόσμο των ανθρώπων, παρά με την εμφάνισή τους. «Αλλά και τον δικό μου εσωτερικό κόσμο», συμπλήρωσε, ενώ , στην ερώτηση τι συμβουλή θα έδινε στην ανερχόμενη του modeling, Kendall Jenner (που έχει δηλώσει ότι «Το Σώμα» είναι από τα μοντέλα- πρότυπα για την ίδια), απάντησε: «Οι συνθήκες υπό τις οποίες δουλεύει ρίναι εντελώς διαφορετικές από αυτές που δούλευα εγώ. Δεν θα ήταν πολύ σοφό να δώσω συμβουλές σε οποιονδήποτε ξεκινάει να ασχολείται τώρα με το modeling, γιατί δεν γνωρίζω τις συνθήκες υπό τις οποίες δουλεύουν. Δεν είμαι η κατάλληλη για να δώσω συμβουλές σε κανέναν. Η ζωή του καθενός είναι διαφορετική».

Διαβάστε ακόμα:
Είναι γεγονός: Η Kendall απέκτησε... αγόρι και φυσικά είναι διάσημο. Ποιος είναι;
Μα, τί πίνεις; Η διάσημη κυρία με την κορμάρα στη φωτογραφία είναι 50 ετων!