Amal Alamuddin: Τι κοινό έχει η μέλλουσα κυρία Clooney με την Kate Middleton;

Amal Alamuddin: Τι κοινό έχει η μέλλουσα κυρία Clooney με την Kate Middleton;

Η έξοδος της δυναμικής δικηγόρου στο Λονδίνο που πυροδότησε τις φήμες

Όπως όλα δείχνουν η Amal Alamuddin παίρνει μαθήματα στυλ από την Kate Middleton. Την όμορφη δικηγόρο από το Λίβανο είδαν μάρτυρες να βγαίνει από τα κεντρικά γραφεία του οίκου Alexander McQueen, στο Λονδίνο. Τι σημασία έχει αυτή της η επίσκεψη στον οίκο, και ποια η σχέση της Kate Middleton με αυτήν;

Με την εμφάνιση της μέλλουσας κυρίας Clooney στην McQueen, ξεκίνησε να ακούγεται έντονα η φημολογία που την θέλει να εμπιστεύεται την διευθύντρια του οίκου, Sarah Burton, για το νυφικό της- όπως, ακριβώς έκανε και η Middleton στον γάμο της με τον πρίγκιπα William. Οι παρευρισκόμενοι ανέφεραν ότι, η Alamuddin παρέμεινε για μιάμιση ώρα στα headquarters του βρετανικού οίκου ενώ, στην επίσκεψη, παρούσα ήταν και η μητέρα της.


Μέχρι τώρα οι εικασίες για το νυφικό της αγαπημένης του χολιγουντιανού γόη ανέφεραν ότι, θα προτιμούσε τον Oscar de la Renta αλλά και ότι το κοστούμι του γαμπρού θα είναι του οίκου Giorgio Armani. Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στο σπίτι του Clooney στη λίμνη Κόμο, της Ιταλίας, κατά πάσα πιθανότητα, στα τέλη του μήνα.

Διαβάστε ακόμα:
O George Clooney τον άλλο μήνα ντύνεται γαμπρός. Τι θα φορέσει, όμως, στον γάμο του;
Amal Alamuddin: Το κορίτσι του George Clooney αγαπάει τα statement αξεσουάρ