Όλες οι λεπτομέρειες από τη νέα συλλογή της Nak για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 14

Όλες οι λεπτομέρειες από τη νέα συλλογή της Nak για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 14

Βρεθήκαμε στην παρουσίαση των νέων hot items για τη φετινή σεζόν!

Πολυτελή ψηλοτάκουνα, δερμάτινα μποτάκια, άνετα sneakers, ανατομικά ανδρικά παπούτσια και εντυπωσιακές τσάντες, ήταν όλα όσα είδαμε στη χθεσινή παρουσίαση των καταστημάτων Nak. Το μεγαλύτερο shoe crush μας, ήταν η νέα συλλογή του Steve Madden (διατίθεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την εταιρεία Nak), που απαρτίζεται από εντυπωσιακές γόβες σε έντονα χρώματα, strappy ψηλοτάκουνα σανδάλια - την απόλυτη τάση στα παπούτσια για τη φετινή σεζόν, skater sneakers, φλατ μπότες και δερμάτινα ankle boots με το cool urban ύφος που χαρακτηρίζει το brand.

Η συλλογή Rockport Fall 2014, είχε κάτι το διαφορετικό από τα συνηθισμένα παπούτσια, δεδομένης της συνεργασίας της εταιρείας με την Adidas. Άνεση και στυλ συνδυάζονται, καθώς με την αθλητική τεχνολογία Adiprene by adidas, απορροφώνται οι κραδασμοί δημιουργώντας ένα ανατομικό παπούτσι για όλη μέρα.

Όπως ήταν φυσικό, τα βλέμματα έκλεψαν επίσης, εκτός από τα γνωστά και δημοφιλή παπούτσια της εταιρείας Nak, και οι νέες τσάντες της συλλογής, που για πρώτη φορά είδαμε σε τόσο μεγάλη ποικιλία σε δέρματα, σχέδια και χρώματα. Γούνινα clutch bags σε έντονα χρώματα, δερμάτινες καθημερινές τσάντες σε ουδέτερους τόνους για να συνοδέψουν όλα σου τα outfits και μοδάτα σακίδια, ήταν όλα όσα είδαμε και μας εντυπωσίασαν ιδιαίτερα. Δείτε στην παραπάνω gallery φωτογραφίες από το χθεσινό event και τα παπούτσια και της τσάντες που μπήκαν αμέσως στη wishlist μας για το φετινό φθινόπωρο!